To je to što me zanima!

Sin Ane Magaš i dalje ne želi razgovarati s majkom

Lovro je pod skrbi obitelji Aninog pokojnog muža Lucijana te majku ne želi vidjeti ni čuti. Magaš svejedno ne odustaje i dječaku stalno šalje pisma
Vidi originalni članak

Ni dvije godine i četiri mjeseca nakon što je Ustavni sud dozvolio Ani Magaš da viđa sina, ona 13-godišnjeg Lovru još nije vidjela. Dječak je pod skrbi obitelji Aninog pokojnog supruga Lucijana te majku ne želi vidjeti ni čuti, piše Slobodna Dalmacija. Magaš je išla i na susrete u Centar za socijalnu skrb i razgovarala sa psiholozima, no ništa nije pomoglo. Čak su joj navodno i u Centru priznali da nemaju više načina da joj približe sina. Magaš, koja radi u inozemstvu, svejedno sinu piše pisma i šalje poklone te ne namjerava odustati od svog djeteta, kažu prijatelji. 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • liliana 05.10.2013.

    Ubila si mu oca,halo,nešto ti nije jasno?A taj otac nije bio zgubidan,ni propalica,Jedina greška mu je bila,šta je oženio tebe,a nisi mu bila do koljena.Neka te Bog kazni.Trebala si robijat do kraja života.

  • liliana 05.10.2013.

    Ana nije brinula o svom djeteu,u noći ubojstva vucarala se po diskačima,gdje je bilo dijete?

  • liliana 05.10.2013.

    Bravo Lovro,ispravno postupaš.Imao si divnog oca koji bi ti u životu puno pomogao,ova žena je sve uništila.Nikad joj nemoj oprostiti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare