To je to što me zanima!

Sin Bajićeva zamjenika dobio uvjetnu, uzeo mito za prekršaj

Policajac je uzeo 300 kuna od vozačice koju je trebao kazniti za prekršaj. Ona je u dogovoru s mužem prijavila policajca, sina Dragana Novosela, Bajićeva zamjenika
Vidi originalni članak

Davor Novosel, policajac područne postaje Medveščak u Zagrebu, nagodio se s Uskokom pa, iako je primio mito, neće u zatvor. Dobio je 11 mjeseci zatvora s rokom kušnje od tri godine. Prema istom sporazumu s Uskokom sudac Ivan Turudić zabranio mu je da dvije godine radi kao policajac. Oduzeli su mu i 300 kuna mita što ga je primio. Novosel je 22. srpnja zaustavio vozačicu nakon prometnog prekršaja. Zamolila ga je da joj oprosti kaznu. Pristao je u zamjenu za 300 kuna mita. Kako nije imala novaca poslao ju je na obližnji bankomat.

Vozačica je kasnije sve ispričala mužu i u dogovoru s njim policajca je prijavila, te je pokrenuta obrada u kojoj je vozačica prepoznala Novosela. Policajci koji su radili na tom slučaju odmah su znali da imaju posla sa sinom Dragana Novosela, prvog zamjenika glavnog državnog odvjetnika Mladena Bajića. Dragan Novosel je bio spreman podnijeti ostavku na sve svoje dužnosti u DORH-u, no Bajić je to odbio.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 07.11.2011.

    njemu otkaz odmah i zabrana zapošljavanja u državnim firmama, kakve dvije godine???Normalno i njoj prijava za davanje mita..

  • konjina 07.11.2011.

    tristotine kuna neprocjenjivo

  • legalist 07.11.2011.

    i njoj i njemu kazna zatvora za primjer drugima....

Komentiraj...
Vidi sve komentare