To je to što me zanima!

Sin guvernera Rohatinskog skrivio nesreću u Zagrebu

Vedran Rohatinski (22) nema vozačku dozvolu za motor. Sudario se s Renaultom i teško ozlijedio. Prije 6 godina je stradao u nesreći na motoru
Vidi originalni članak

Na motociklu Ducati 848 u subotu oko 23 sata Avenijom Gojka Šuška u zagrebačkoj Dubravi vozio se Vedran Rohatinski. S njim je bila Marija M. (22). Na raskrižju s Oporovečkom ulicom skretao je ulijevo, a da prije nije provjerio nailazi li drugo vozilo. Na motor Rohatinskog, koji nema vozačku dozvolu za motocikl, naletio je Renault Megane, koji je vozio Tomislav D. (28). Od siline udarca automobil je Vedrana i Mariju odbacio na rubni kamen, a zatim su pali na cestu. Vedran se teško ozlijedio, dok je Marija, koja nije nosila kacigu, zadobila lakše ozljede. Oboje su prevezli u KBC Zagreb. Vedran, sin guvernera Hrvatske narodne banke Željka Rohatinskog, prije šest godina je na motoru stradao u prometnoj nesreći u Rijeci, a neko je vrijeme bio i u komi.
Također, mladi Rohatinski prije dvije godine nije platio tri kune za parkiranje u Njivicama. Kad mu je kontrolor napisao kaznu, prijetio mu je ocem.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • user_3340 23.06.2008.

    Baš me zanima hoće li se na njemu primjeniti novi zakon i nove kazne.. I zašto nigdje ne piše jel vozač bio ili nije pod utjecajem alkohola..

  • A1977 23.06.2008.

    sta ce mu vozacka, bacanje novaca, pa tata je guverner, bude on to sredio....u najgorem slucaju, u zatvoru ce sinceku pozlit, nece 10 dana nis jest (jer ipak, MOJA MAMA NAJBOLJE KUHA) pa ce ga poslat doma...\"iz zdravstvenih\" razloga...ko onog debila, tatinog sinceka koji je pokupio auto u Velikoj Gorici...il kaj je vec bilo s njim, nije me ni briga....

  • viki19x2 23.06.2008.

    Bit će toga sve više i više. Kad se ulovi nekog da upravlja vozilom bez vozačke dozvole tj. položenog ispita, trebalo bi ga kazniti doživotnom zabranom polaganja svih vozačkih ispita. Pa ako još koji puta prekrši zakon, treba ga stavit u zatvor kao da je ubio čovjeka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare