To je to što me zanima!

Puljanin u Mariboru dizao kuću u zrak, bomba mu pukla u ruci

Loris Benčić (30) teško je ozlijeđen u nedjelju. On je, kako piše Jutarnji, trebao minirati kuću u Mariboru. Naprava mu je eksplodirala u ruci. Završio je u bolnici
Vidi originalni članak

Loris Benčić (30) iz mjesta Banjole kod Pule teško je ozlijeđen u nedjelju navečer u eksploziji bombe koju je postavljao u kući obitelji Ramadani u Mariboru, piše Jutarnji list. 

Loris je u pratnji dvojice došao pred kuću obitelji koja je tada bila na ljetovanju, preskočio je ogradu i provalio u kuću. 

U ruci je imao eksplozivnu napravu koja je eksplodirala te je zadobio opekline po cijelom tijelu. Dvojica pomagača su ga utrpala u automobil i vozili ga nekoliko metara, a nakon toga su ga izbacili na cestu i pobjegli, piše Jutarnji. Uskoro su pred kuću stigli policija, hitna i vatrogasci. Pratili su krvave tragove i pronašli Benčića i odvezli ga u bolnicu. Policija nije s njim razgovarala jer nije u stanju za to. 

Jutarnji list piše kako je Benčićeva majka dugogodišnja djelatnica pulske gradske uprave, a sada radi kao pročelnica Službe za reviziju te kako je Benčić poznat i MUP-u i to uglavnom zbog droge. 

Jedan od svjedoka je za slovenski portal siol.net rekao kako je eksplozija bila toliko snažna da ga je digla pola metra u zrak te da je trenutak nakon toga vidio trojicu muškaraca kako bježe. 

- Jednom su noge krvarile i nije mogao hodati pa su mu drugi pomagali. Ponudio sam zvati hitnu pomoć, ali su odbili - rekao je svjedok. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • SpaljozaZg 26.08.2011.

    Puljanin u Mariboru dizao kuću u zrak, - a ja ljepo reko da se drzi bendza , al ne nije htio slucat on oce dic kucu u zrak, pa nisi ti kran

  • sebastik9 25.08.2011.

    Bomba,budeš pukla? -BUM!

  • kinezojapanac 25.08.2011.

    Trebao minirati kucu, a naprava mu eksplodirala u ruci, koji odvratni naslov. Izgleda kao da je miner specijaliziran da kuce sravnjuje sa zemljom. Imam osjecaj da nebi mogao srusiti ni policu u stanu sa tom eksplozivnom napravom. Naslov nicim ne odaje da je dosao u drugu drzavu praviti pizdaruje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare