To je to što me zanima!

Sin saborskog zastupnika mladića htio zgaziti autom

Predrag V. je prekinuo tučnjavu Hrvoja Đakića, sina saborskog zastupnika i još dva muškarca. Hrvoje Đakić ga je onda udario automobilom
Vidi originalni članak

Policija sumnjiči Hrvoja Đakića (23) iz Virovitice, sina saborskog zastupnika HDZ-a i čelnika HVIDRA-e za pokušaj ubojstva. Sudac ga je pritvorio na 48 sati kako ne bi utjecao na svjedoke. Đakić je naime autom pokušao pregaziti Predraga. V. iz Zadra.
Predrag V. (31) umiješao se u nedjelju u tučnjavu Hrvoja Đakića i dva mještanina (22 i 18 godine) ispred disko bara Ritam u Ugljanu. Prekinuo je tučnjavu, u kojoj je Đakić lakše ozlijeđen, i nakon toga ušao u auto sa prijateljem Z.B. (30). Otišli su do trajektnog pristaništa u Preku oko 5.30 sati. No, Đakić ih je pratio Renault Kangooom do pristaništa i parkirao se u mraku. Čim su dvojica prijatelja izišla iz auta, naglo je krenuo i autom udario Predraga, kojeg nije znao od ranije. BIo je ljut na njega što je prekinuo svađu te ga je pokušao pregaziti. Predrag je pao preko haube na asfalt i lakše se ozlijedio. Prijatelj Z.B. kamenom je razbio staklo na vratima Renaulta, a Đakić je pobjegao. Policija je ubrzo uhitila Đakića koji je imao 1,28 promila alkohola. Odveli su ga na krim-obrdu u zadarsku policiju, a u ponedjeljak u 15 sati priveli su ga u istražni centar Županijskog suda u Zadru. Istražni sudac će odrediti ostaje li Đakić u pritvor ili će se za pokušaj ubojstva braniti sa slobode. Doznajemo da Đakić radi na Ugljanu u Lamljani te da je i ranije bio sklon tučnjavama.


'AKO JE NEŠTO NAPRAVIO, NEKA ODGOVARA
'
Josip Đakić (HDZ) čuo je za incident o kojem nije želio previše govoriti. Kratko nam je ispričao što mu je sin kazao.
- Rekao mi je da je udario nekog autom, ali zato što mu je prepriječio put. Mog sina su ranije istukli, što je vidljivo po modricama koje ima. To je sve što znam, a ostalo ćemo vidjeti kada policija završi posao - kazao je Đakić. Detaljnije u sve nije želio ulaziti.
- Neka odgovara ako je nešto napravio što zakonom nije dopušteno. Zakon je jednak za sve - kazao je Đakić. I dok se u javnosti već mogu čuti komentari 'kakav otac, takav sin' aludirajući na agresivnost saborski zastupnik kratko im odgovara ' neka prvo počiste ispred svoga praga'.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • anka12 12.01.2010.

    Đakiću,Đakiću lijepo si odgojio sina.Kažu kakav otac takav sin.Sramoto za sve poštene hrvatske branitelje i invalide da nas netko tko ne zna odgojiti vlastitog sina predstavlja u saboru i HVIDRI.Ako mu je otac saborski zastupnik trebao bi primjerom pokazati poštenje i dobar kućni odgoj,a ne napravim zdariju čača će me izvuči iz gabule.

  • brangelina 12.01.2010.

    pa stric mu je, tatin brat, na sred Pitomače u sred bijela dana počinio prije nekoliko godina teeeeeško kazneno djelo..... ni dan danas nije dana odgulio!!!!!!!!!!!!!!!!!! pa šta onda očekivati od malog????? ne pada jabuka daleko od stabla!!!!!!!!!!!!!

  • user_43440 11.01.2010.

    ma samo ti razbijaj nek se zna da si ti tatin sin tebi zakon neće ništa jer si iz uzorite hrvatske obitelji!

Komentiraj...
Vidi sve komentare