To je to što me zanima!

Sina (21) u komi ubila s 2 grama heroina 'da ne pati'

Frances Inglis (57) ubrizgala je komatoznom sinu drogu, no liječnici su na vrijeme došli i spasili ga. Godinu kasnije opet ga je drogirala i tad ga ubila
Vidi originalni članak

Vježbenica za medicinsku sestru, Frances Inglis (57) na sudu je ispričala kako je sinu Tomu (21) koji je imao oštećenje mozga ubrizgala smrtonosnu dozu heroina te ga držala u naručju dok je umirao. Srce mu je stalo, no liječnici su ga stigli oživjeti. Britanka je platila jamčevinu i izašla iz pritvora, te je za godinu dana opet sinu ubrizgala drogu i ovaj put ga ubila. Zagradila je vrata njegove bolničke sobe da liječnici ne mogu ući i spasiti dječaka.
Tom je pao u komu nakon što je zadobio teško oštećenje mozga ispavši iz kola hitne pomoći 2007. godine. Inglis, majka troje djece, ispričala je da je obišla cijeli London dok nije našla dilera i kupila dva grama heroina. Tri je dana vrebala po bolnici predstavljajući se kao Tomova teta i čekajući prigodan trenutak da mu ubrizga drogu.
- Držala sam ga na rukama. Rekla sam mu da ga volim. Zaspao je u miru - rekla je kroz suze Inglis i dodala da je mladića jako boljelo, da prolazi kroz pakao te da mu je drogu dala iz ljubavi. Zanijekala je i pokušaj ubojstva i ubojstvo. Suđenje joj se nastavlja.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • olnada 15.01.2010.

    Ne opravdavam,ali kazem-ucinila je to iz ljubavi prema sinu,da ne pati.Mozda bih ucinila isto.A sigurno je da joj nije lako!

  • martica21 15.01.2010.

    neopravdam ju al učinila bih isto... i to bi voljela da i meni se učini.a i za tu smrt sa heroinom kazu bar tako da je najljepša i najugodnija smrt.bez bola i ičega vjerujem da se za to odlučila za heroin.kazem, neporavadam al isto bi učinila.

  • 20bucks 15.01.2010.

    Mirotvorac koji je tebi Qrac?

Komentiraj...
Vidi sve komentare