To je to što me zanima!

Sina invalida majka mora kupati u stolcu za nuždu

POMOZITE IM: Majka Marija Erak muku muči sa svakim kupanjem sina Igora. Htjela bi tuš-kadu. Igor je ostao invalid u padu s motora u Zagrebu
Vidi originalni članak

Pretežak mi je da bih ga dizala u kadu, pa ga kupam na tzv. princezi, posebnom stolcu za obavljanje nužde. Kupaonica je toliko mala da jedva stanemo u nju, požalila nam se Marija Erak. Njezin sin Igor Erak (30) ostao je invalid nakon pada s motora na zagrebačkome Mostu mladosti prije više od sedam godina. Prošao je nekoliko teških operacija u Grazu, a nakon posljednje smršavio je i ima 48 kilograma. Unatoč svim nevoljama Igor nije izgubio optimizam:
- Mislili smo staviti olimpijski bazen, no ne stane - našalio se.
Marija kaže da su planirali prenamijeniti kupaonicu i staviti tuš-kadu, no nakon svih troškova za Igorovo liječenje ne ostaje im gotovo ništa. Marija i Igor Erak žive od ukupno 3600 kuna prihoda, a za novu kupaonicu treba im oko 25.000 kuna. Možete im pomoći uplatom na žiro-račun u Erste banci br. 2402006-3205342046.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • igiera 12.11.2009.

    ja sam IGOR ERAK

  • shorty 12.11.2009.

    bravo Heidi-sve je točno šta si napisala! i znam da oni koji se nisu vozili na motoru i ništa im to ne predstavlja nemogu shvatiti onoga koji doslovce živi na motoru!!i ja sam vozila motor i događalo se točno to-bezobzirni napuhani vozači u autima koji sebe smatraju jačima i boli ih đon za motoriste!!ja ću mu uplatiti koliko mogu!!!!Nije on sebi htio ovakavu sudbinu..ali sjetite se ovoga kad se nekome od vas(NEDAJ BOŽE) dogodi tako nešto u autu!!jer se može dogoditi svima! zato nije u redu pisati komentare na temu toga da si je sam uništio život! pozdrav njima!

  • lidija27 12.11.2009.

    Neka im pomognu govna i snobovi poput Marka Grubnića koji nosi na sebi 100 tisuća kuna,jebem ti ovakvu državu,koja ovo dopušta!

Komentiraj...
Vidi sve komentare