To je to što me zanima!

Sinčić i sinčić u Saboru: Došao na sjednicu s malim Ksaverom

Saborski zastupnik Ivan Vilibor Sinčić na današnju sjednicu Sabora doveo je i svog sinčića Ksavera. Izazvalo je to veliku pozornost jer beba u Saboru nije baš tako česta pojava...
Vidi originalni članak

Saborski zastupnik Ivan Vilibor Sinčić na današnju sjednicu Sabora doveo je i svog sinčića Ksavera. Izazvalo je to veliku pozornost jer beba u Saboru nije baš tako česta pojava.

- Ovo je iznimna situacija. Živi zid je imao sjednicu kluba zastupnika i dogovore oko Odbora, morao sam doći, a Vladimira je danas također tu zbog dogovora oko svoje zamjene u Saboru. Nismo imali kome ostaviti Ksavera pa smo ga počeli, ali inače to neće biti slučaj - rekao nam je Sinčić dok je maleni Ksaver bezbrižno kraj njega spavao u kolicima.

Hrvatski sabor u ponedjeljak je nastavio svoje zasjedanje, a dnevni red je dopunio sa deset novih točaka, među kojima je i predstavljanje Vlade mandatara Andreja Plenkovića (HDZ) i glasovanje o povjerenju Vladi.

U dnevni je red, po hitnom postupku, uvršten prijedlog izmjena Zakona o financiranju političkih aktivnosti i izborne promidžbe, što su ga zajednički predložili HDZ i Most, a kojim se predlaže da se proračunska izdvajanja za rad stranka definiraju u skladu s prihodima, a ne rashodima.

Idi na 24sata

Komentari 175

  • darbaco 21.10.2016.

    Preseravanje do boli.Sincicu koji si ti smrad zajedno s tim tvojim swingerima.Cemu sluzi ovaj epp s ditetom.

  • jopet_1 21.10.2016.

    Kakvu sprdnju rade od sabora ovo je strašno,

  • Jersey 19.10.2016.

    Ovaj tip me zivcira s tom glupom frizurom

Komentiraj...
Vidi sve komentare