To je to što me zanima!

'Karamarko je kriv za sve i on je taj koji treba dati ostavku'

Jasno je da je Tomislav Karamarko kriv za ovo stanje. Božo Petrov je pokazao da je spreman otići u saborske klupe za boljitak Hrvatske - kaže Grmoja...
Vidi originalni članak

Glasnogovornik Mosta Nikola Grmoja za Novu TV je izjavio da je Karamarko kriv za ovo stanje: 

- Jasno je da je Tomislav Karamarko kriv za ovo stanje. Božo Petrov je pokazao da je spreman otići u saborske klupe za boljitak Hrvatske. Ako je Tomislavu Karamarku stalo do domovine, kako to često voli isticati, trebao bi sam otići - rekao je Grmoja dodavši da ne vjeruje u preslagivanje.

Rimac: Orešković je zabio zadnji čavao u lijes ovoj Vladi

Politički analitičar Ivan Rimac ocijenio je da je premijer Tihomir Orešković pozivom potpredsjednicima Vlade Tomislavu Karamarku i Boži Petrovu da odstupe zabio zadnji čavao u lijes ovoj Vladi koja se ne može održati bez političke podrške onih koji imaju većinu u Hrvatskom saboru, a pozivom dvojici potpredsjednika da odstupe praktički će izgubiti tu većinu. Znajući da takav poziv znači pad Vlade, premijer želi barem donekle ostati čistog obraza i ne participirati u političkoj i moralnoj dilemi i jednostavno pokušava najvjerojatnije sebe pozicionirati kao nekoga tko bi mogao zatražiti povjerenje građana direktnim izlaskom na izbore, smatra Rimac.

Sinčić o stanju u Vladi: Ovoga nije bilo ni na Divljem zapadu

Dopredsjednik Živog zida i saborski zastupnik Ivan Vilibor Sinčić situaciju u Vladi komentirao je putem Facebooka.

- Premijer traži ostavku dva potpredsjednika Vlade. Onih koji su njega, nikad izabranog od naroda, postavili na to mjesto. To je premijerov puč protiv koliko toliko izabranih Karamarka i Petrova. Toga nije bilo ni na Divljem zapadu - napisao je Sinčić. 

Kosor: Ovo je kraj Vlade

Jadranka Kosor je na RTL-u izjavila kako je ovo sasvim sigurno kraj Vlade, ali glavnim akterima se to još nitko nije usudio reći.

 

Idi na 24sata

Komentari 301

  • bajica1009 04.06.2016.

    I tako bio jednom jedan mostić i njegov grmić bez boje mirisa i okusa samo puno žući i tuđeg vođenja i služništva ništa vrijedno spomeni već samo zabilježeno kao jedna epizoda bez rezultata i pameti.

  • rafi 04.06.2016.

    grmoju nisu ni spomenuli u onom cjeniku za kontakte , ovaj je naplacivao na crno

  • dundu 04.06.2016.

    ha ha mostovci i čuprijaši jel vas je iskarao marko

Komentiraj...
Vidi sve komentare