To je to što me zanima!

Sinčiću drugi krug izmakao za dlaku: 'Kratak' za 159 glasova

LOKALNI IZBORI 2017. Bitka za gradonačelnika Karlovca vodit će se u drugom krugu izbora između Damira Mandića (HDZ) i Davora Petračića, nezavisnog kandidata.
Vidi originalni članak

U prvom krugu izbora u karlovačkoj županiji HDZ-ov kandidat za župana Damir Jelić, dosadašnji gradonačelnik,  ostvario je pobjedu s 50,49 posto glasova i izabran za novog župana Karlovačke županije. Isto tako u prvom krugu izbora izabran je i dosadašnji gradonačelnik Slunja Jure Katić (HDZ), dok će se gradonačelnici Karlovca, Duga Rese, Ozlja i Ogulina birati u drugom krugu.

Za gradonačelnika Karlovca u drugi krug izbora su ušli kandidati Damir Mandić (HDZ) i Davor Petračić, nezavisni kandidat, koji je do pred sam kraj prebrojavanja glasova bio u „stisci“ s  Ivanom Viliborom Sinčićem iz Živog zida, no na kraju ga je premašio sa 159 glasova.   

Drugi krug i za Dugu Resu, Ogulin, Ozalj... 

U Dugoj Resi se u drugom krugu bira između Tomislava Boljara (HSS/SDP) i Dijane Zadrović (HDZ), u Ogulinu između Sanje Marković (HDZ/HSLS/HSS/HSU) i Dalibora Domitrovića (SDP/HNS), u Ozlju između dvije žene, dosadašnje gradonačelnice Gordane Lipšinić (HDZ) i Irene Šimunić (SDP/HNS/HSU).

Što se tiče općinskih načelnika samo Općina Draganić u drugom krugu bira načelnika između Stjepana Bencetića (HDZ) i Anđelka Misira (SDP/HSU), dok su ostalim općinama načelnici izabrani u prvom krugu glasanja.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • Bezobraznik 23.05.2017.

    Nekak mi jako smiješno

  • mamojebac70 23.05.2017.

    Popusio si ...joint..sada se probudi mali!...nebres muljat dugo narod ..zajebo si svojim nastupima vani i u Saboru..pa te sada nevole ljudi...jbg

  • mamojebac70 23.05.2017.

    Odlazi..i tak si samo smiuljia na svojim zabavama..bedaka rade iz njega i u Saboru..bolje odi..čim dalje!

Komentiraj...
Vidi sve komentare