Obavijesti

News

Komentari 43

Sinčiću drugi krug izmakao za dlaku: 'Kratak' za 159 glasova

Sinčiću drugi krug izmakao za dlaku: 'Kratak' za 159 glasova
1

LOKALNI IZBORI 2017. Bitka za gradonačelnika Karlovca vodit će se u drugom krugu izbora između Damira Mandića (HDZ) i Davora Petračića, nezavisnog kandidata.

VIDEO

U prvom krugu izbora u karlovačkoj županiji HDZ-ov kandidat za župana Damir Jelić, dosadašnji gradonačelnik,  ostvario je pobjedu s 50,49 posto glasova i izabran za novog župana Karlovačke županije. Isto tako u prvom krugu izbora izabran je i dosadašnji gradonačelnik Slunja Jure Katić (HDZ), dok će se gradonačelnici Karlovca, Duga Rese, Ozlja i Ogulina birati u drugom krugu.

Za gradonačelnika Karlovca u drugi krug izbora su ušli kandidati Damir Mandić (HDZ) i Davor Petračić, nezavisni kandidat, koji je do pred sam kraj prebrojavanja glasova bio u „stisci“ s  Ivanom Viliborom Sinčićem iz Živog zida, no na kraju ga je premašio sa 159 glasova.   

Drugi krug i za Dugu Resu, Ogulin, Ozalj... 

U Dugoj Resi se u drugom krugu bira između Tomislava Boljara (HSS/SDP) i Dijane Zadrović (HDZ), u Ogulinu između Sanje Marković (HDZ/HSLS/HSS/HSU) i Dalibora Domitrovića (SDP/HNS), u Ozlju između dvije žene, dosadašnje gradonačelnice Gordane Lipšinić (HDZ) i Irene Šimunić (SDP/HNS/HSU).

Što se tiče općinskih načelnika samo Općina Draganić u drugom krugu bira načelnika između Stjepana Bencetića (HDZ) i Anđelka Misira (SDP/HSU), dok su ostalim općinama načelnici izabrani u prvom krugu glasanja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 43

VIDEO

Kerum 'poludio': Opara je nula, zlotvor, kokošar i je**vjetar...
'JA SAM POBJEDNIK'

Kerum 'poludio': Opara je nula, zlotvor, kokošar i je**vjetar...

LOKALNI IZBORI Kerum tvrdi da je pokraden: 'To nije viđeno ni u Zimbabveu, ni u Ugandi. Sram ih bilo, njihova predsjednika i sve njih. Ispričavam se gledateljstvu, ali njima nikako'

Čačić o Štromaru: "Napravio sam 32 škole, a on niti jednu"
NAKON POBJEDE NA IZBORIMA

Čačić o Štromaru: "Napravio sam 32 škole, a on niti jednu"

NIJE ZA NOVE IZBORE: Radimir Čačić razgovarao je s novinarom 24sata Borisom Rašetom i prokomentirao lokalne izbore, krizu u svojoj bivšoj stranci HNS-u kao i krizu Vlade
Metkovac i nesuđeni fratar je novi gradonačelnik Karlovca
DAMIR MANDIĆ

Metkovac i nesuđeni fratar je novi gradonačelnik Karlovca

Markantni ravnatelj karlovačke gimnazije Damir Mandić (HDZ) novi je karlovački gradonačelnik. Obiteljski čovjek, otac troje djece nekad je mislio da će svoj život posvetiti Bogu...