To je to što me zanima!

Sindikalcu Željku Hlupiću sud potvrdio godinu dana zatvora

Bivši povjerenik Sindikalne podružnice bjelovarske Iverice, proglašen je krivim zbog zlouporabe položaja i ovlasti. Uzimao je novac iz Fonda solidarnosti i zadržao
Vidi originalni članak

Vrhovni sud RH je potvrdio jednogodišnju kaznu zatvora Željku Hlupiću koju mu je prošlog ljeta izrekao Županijski sud u Bjelovaru. Na tu su se presudu Hrupić i Odvjetništvo žalili, ali ih Vrhovni sud nije uvažio. Pored toga Hlupić mora vratiti 74.780 kuna koje je ostvario kaznenim djelom. 

Željko Hlupić, bivši glavni povjerenik Sindikalne podružnice bjelovarske Iverice, proglašen je krivim zbog kaznenog djela zlouporabe položaja i ovlasti. On je u razdoblju od 1. siječnja 2005. do 12. svibnja 2009. godine kao odgovorna osoba u više navrata sa štedne knjižice Fonda solidarnosti podizao novac kojeg nije utrošio za isplate pozajmica članovima sindikata već je dio zadržao za sebe.

Hlupić je inače široj javnosti poznat po sporovima s bivšim direktorom Iverice, češkim menadžerom Petrom Niklom, koji je zbog toga skoro ostao bez radne dozvole u Hrvatskoj.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • ledo1 13.06.2014.

    ja ovog lika nebranim ni najmanje i treba ga kaznit i osudit ali Peter Nikl nije skoro zbog toga ostao bez radne dozvole već što je natamburao ženu

  • japanokinez 13.06.2014.

    Kad će osuditi Vehara i Vlastu???

Komentiraj...
Vidi sve komentare