To je to što me zanima!

Sindikat: Polančecu bi bilo puno bolje da sadi kupus

Sindikalisti iz Brodosplista poručili su ministru Polančecu da se odgodi drugi krug privatizacije jer je suludo ići u taj posao u recesijskoj godini
Vidi originalni članak

Nezavisni sindikat Brodosplita zatražio je u petak ujutro ostavku ministra Polančeca zbog neuspjeha u prvom krugu natječaja za privatizaciju brodogradilišta. Ostavka bi po njima bila Polančecov moralni čin i obveza. Sindikalisti su mu također poručili da ide pakirati Vegetu i saditi kupus, budući da mu to mnogo bolje ide od ruke. Kao primjer Polančecovih neuspješnih privatizacija istakli su Sunčani Hvar i Željezaru Split. Zatražili su i odgodu drugog privatizacijskog kruga jer sumnjaju da će biti pogodovanja pojedinim ponuđačima. Smatraju da je suludo ići u privatizaciju u recesijskoj godini u kojoj je u cijelom svijetu naručeno samo 2237 brodova. Za sindikaliste je takav potez logičan koliko i proizvodnja crno-bijelih televizora. - Prodavali su nas za dvije plastične boce, a sada će za čepove - zaključio je predsjednik sindikata Zvonko Šegvić.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • JerkoKC 03.10.2009.

    Propao je njemu i posao s kamionima koje je kupio za izgradnju autoceste VCrbovec-Koprivnica ,a ima još puno lipih stvari samo nesmim reć.

  • tratuljonac 02.10.2009.

    meni je smjesno.ono sa kupusom i vegetom. a PLAVI _ 92 ima prav.Polancec sposobanko i kalmeta.I Suker.Pa nemre ova drzavea nego propast ko ju vodi.

  • sprinterica 02.10.2009.

    mislim da ni za sadnju kupusa ne bi bio sposoban

Komentiraj...
Vidi sve komentare