To je to što me zanima!

Sindikat policije osuđuje nerede i napad: To ponašanje nema opravdanja niti veze sa sportom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Vrijeme je da se otkrije tko stoji iza takvih aktivnosti i da navijačke organizacije počnu raditi isključivo u okviru zakona i svog propisanog djelovanja, poručio je Sindikat
Vidi originalni članak

Sindikat policije Hrvatske osudio je u nedjelju organizaciju nereda kojima su sinoć navijači HNK Hajduk blokirali jednu od glavnih hrvatskih prometnica i napad na policijske službenike, ističući da za takvo ponašanje nema opravdanja niti ono ima veze sa sportom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

"Sindikat policije Hrvatske osuđuje organizaciju nereda kojima su sinoć navijači HNK Hajduk blokirali jednu od glavnih hrvatskih prometnica, dovodeći u opasnost sve putnike i vozače na tom dijelu autoceste", ističe se u priopćenju Sindikata.

Navijači su se, dodaje se, oglušili na upozorenja i naredbe policijskih službenika koji su ih pratili te su u velikom broju napali policijske službenike iz više policijskih uprava.

PROVEDEN OČEVID NA A1 Oglasio se i DORH povodom nezapamćenog nereda Torcide

"Ovakvo ponašanje nema opravdanja niti ima veze sa sportom. Uporno upozoravamo na skupine koje organiziraju nerede i napade na policajce pod krinkom navijanja. Vrijeme je da se otkrije tko stoji iza takvih aktivnosti i da navijačke organizacije počnu raditi isključivo u okviru zakona i svog propisanog djelovanja", ističe Sindikat.

Zahvalivši policijskim službenicima na brzoj reakciji koja je spriječila daljnju ugrozu vozača i putnika na autocesti, Sindikat policije Hrvatske zaželio je brz oporavak kolegama koji su napadnuti i ozlijeđeni zbog toga što su radili svoj posao – čuvali sigurnost građana.

NEREDI TORCIDE FOTO Ovo je mjesto gdje je sinoć došlo do žestokog sukoba navijača Torcide i policije

Idi na 24sata

Komentari 6

  • x00x 22.05.2022.

    oce stisnuti vladu da poostri kazne il ce samo laprdati da si opravdaju postojanje

  • 22.05.2022.

    Kao prvo treba razdvojit navijače od huligana. Samo kriva vlast i pravosude i nitko vise. Sve se to davno moglo srediti i normalizirati. Al ne dati da uđu u tkz. stadion,a nista objaviti prije 3-5 dana,i njih razumijem.

  • dinamo1 22.05.2022.

    treba kaznit za nerede bilo koja navijačka skupina osobu s 10000 kn.

Komentiraj...
Vidi sve komentare