To je to što me zanima!

Sindikat željezničara izlazi na ulice zbog otpuštanja radnika

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Povod prosvjedu je otpuštanja radnika HŽ Carga, namjera otpuštanja radnika HŽ Putničkog prijevoza i izostanak socijalnog dijaloga u prodaji Pružne građevine d.o.o.
Vidi originalni članak

Sindikat hrvatskih željezničara u utorak prosvjeduje zbog otpuštanja radnika HŽ Carga, namjere otpuštanja radnika HŽ Putničkog prijevoza te izostanka socijalnog dijaloga po pitanju prodaje društva Pružne građevine d.o.o. 

Prosvjed će započeti u 13 sati polaskom prosvjedne kolone iz sjedišta SHŽ-a u Strojarskoj ulici u Zagrebu. Prosvjedna kolona će se kretati do sjedišta HŽ Infrastrukture i HŽ Putničkog prijevoza u Mihanovićevoj ulici, gdje će se predati zahtjeve radnika, javlja HRT.

Nakon toga kolona će nastaviti do sjedišta HŽ Carga na Trgu Kralja Tomislava, gdje će također predati zahtjeve radnika te se obratiti prosvjednicima.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • vbegov 18.04.2014.

    vlakom u 3 tri za Lepoglavu kasni 10 deset minuta

  • ludom 17.04.2014.

    Vjerojatno će otpustiti operativce, radnike na pruzi. Ili, direktne djelatnike. A, vjerojatno je i to, da upravu ne će ni dotaknuti. Znam kako rade, jer to nije prvi put. A što se tiče prosvjeda, na žalost u ovoj kaos državi, to je nemoguća misija. Možemo samo žaliti te ljude i njihove porodice. Ako baš želimo pomoći budućim jadnicima, sjetimo se ovoga kada budu počeli trkeljati pred izbore. Mi ćemo ovo, mi ćemo ono.

  • zof 16.04.2014.

    Kad bi se vlakovima vozilo onoliko putnika koliko HŽ ima zaposlenih, onda sigurno ne bi bili u gubitku..

Komentiraj...
Vidi sve komentare