To je to što me zanima!

Sindikati će pred Saborom i Vladom ostaviti žute kartone

Sindikalci su najavili kako će na prosvjed na Međunarodni praznik rada dovesti oko 1000 svojih povjerenika i aktivista. Dan će obilježiti pokazivanjem žutih kartona
Vidi originalni članak

Sindikati će 1. svibnja ove godine obilježiti pokazivanjem "žutog kartona" Vladi i Saboru zbog sve teže gospodarske i socijalne situacije. Čelnici Saveza samostalnih sindikata Hrvatske, Nezavisnih hrvatskih sindikata, hrvatske udruge sindikata i Udruge radničkih sindikata Hrvatske su na konferenciji za novinare najavili veliki prosvjedni skup na Trgu bana Jelačića u Zagrebu, javlja HRT

Sindikalci su istaknuli kako je "žuti karton" opomena pred isključenje. Istaknuli su kako će na prosvjed dovesti oko 1000 svojih povjerenika i aktivista. 

Pozvali su i građane da im se pridruže, a kažu kako će nakon polusatnog skupa na glavnom zagrebačkom trgu otići u prosvjednoj povorci na Markov trg. 

Ondje će pred Saborom i pred Vladom ostaviti žute kartone. Najavili su i kako će slične skupove organizirati i u drugim hrvatskim gradovima.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • kiko1 24.04.2012.

    Dajte im i ukore ko u školi: prvo ide usmeni, zatim pismeni...ali samo polako da se gospoda ne bi šokirali. Ali to vama Sindikatima svejedno nije cilj!

  • Hrvoje Horvat 24.04.2012.

    ili zolja ili ništa

  • Car Mrgud 24.04.2012.

    Gdi mi je komentar? Daj bar opomenu,a ne ga brisat ko iz Orwelove "84"te...Svašta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare