To je to što me zanima!

Sinj: Otac i sin (4) propali kroz balkon sa 7 metara

Lakše su ozlijeđeni nakon urušavanja balkona, koji je propao vjerojatno zbog starosti. Mališan ima potres mozga, a ocu je nagnječena ruka
Vidi originalni članak

Trošni balkonski ulaz u stan u središtu Sinja u utorak oko 10.15 sati propao je pod Boškom Radanom (35) i njegovim sinom Franom (4). Sunovratili su se sa 7 metra visine drugoga kata stoljetne zgrade u Brnaškoj 4 u prizemlje i srećom prošli s manjim ozljedama. Ocu je nagnječena ruka, a mališan je, prema prvim informacijama, prošao s potresom mozga.
- Mijenjao sam bocu plina, a Boško i mali Frano krenuli su vani. Čuo se tresak, potrčao sam do vrata i vidio ih kako leže u prizemlju na propalim dijelovima balkona. Srećom, micali su se. Odmah sam poletio dolje pomoći im - ispričao je djed Ivan Erceg. Hitno su prevezeni u KB Split gdje im je pružena pomoć.
Na ulazu u stan, nakon što je propala trošna betonska konstrukcija, ostala je metalna balkonska nadgradnja. U tom stanu žive djed i baka Erceg, njihova kći i Radanova nevjenčana supruga te četvoro im malodobne djece. Umjesto propalog balkonskog ulaza, do stubišta ih sada vodi drvena daska.
Franina majka izašla je sekundu prije sina i Boška te prekoračivši truli dio balkona, ostala na sigurnom kamenom dijelu zgrade. Zgrada u Brnaškoj, nekada dom sinjskih plemića Šuića, uglavnom nastanjuju socijalno ugrožene obitelji i doslovno se raspada.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • grasshopper 15.11.2007.

    uffff, gadno, ko zna mozda i dodje serenade ili jurica da kupi glas

  • kokyca 15.11.2007.

    pa bilo bi lijepo od politićara da sad pomognu ovoj obitelji da napravi novi balkon, da se vidi koliko im je stalo do malih ljudi..........

Komentiraj...
Vidi sve komentare