To je to što me zanima!

Sinjanin dobio šest godina za silovanje nećakinje (18)

Sinjanin (37) je svoju nećakinju silovao više puta, od prosinca 2006. do kolovoza 2008. Majka djevojke tvrdi da njezina kći fantazira
Vidi originalni članak

Sinjanin (37) je svoju, sada 18-godišnju nećakinju silovao više puta, od prosinca 2006. do kolovoza 2008. Iako je suđenje bilo zatvoreno za javnost, prema pisanju Slobodne Dalmacije, muškarac je priznao zlostavljanje. Djevojka ga je prijavila telefonski prošle godine nakon silovanja, koje je potanko opisala na suđenju. Nije se jedino mogla sjetiti je li ju silovao sedam ili osam puta. Majka silovane djevojke sudu je rekla da njena kći fantazira. Nakon njegova priznanja, rekla je: "Brate, opraštam ti". Sinjanin je osuđen na šest godina zatvora.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • fritulica 05.03.2009.

    Svaka cast curi sto je skupila snage da ga prijavi. A mater joj je opicena skroz kad vise voli brata nego vlastitu kcer!

  • BERISLAE 04.03.2009.

    pod hitno treba ukinuti ove olakotne okolnosti.To su gluposti na koje se izvlače bolesne glave.Kako to ako su opičeni da svatko od njih zlostavlja druge,pa ako su ludi nek sebe propucaju i čao.A šta je \"majci\"opravdanje?Jel i ona pukla?

  • ciciban3 04.03.2009.

    degenerici ... sinj, trilj ....fuj

Komentiraj...
Vidi sve komentare