To je to što me zanima!

Uznemirujući video: Sumnjiče nogometaša (27) da je šipkom prebio muškarca u Poreču

Općinsko državno odvjetništvo u Pazinu podiglo je optužnicu protiv 27-godišnjaka zbog počinjenja kaznenog djela teške krađe te kaznenog djela nasilničkog ponašanja i prijetnje
Vidi originalni članak

Optužnicom se 27-godišnjaku stavlja na teret da je od 12. do 15. rujna u Višnjanu nedaleko Poreča, zajedno s još jednom osobom, provalio u kuću za odmor i iz nje uzeo svu bijelu tehniku, alat te različite tekstilne predmete i madrace u vrijednosti od 46.640 kuna, a koje je potom dovezao do jednog mjesta kod Poreča i sakrio ih u svoju kuću za odmor. 

Oprez, uznemirujuća snimka: Šipkom prebio muškarca

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Osim toga terete ga i da je 28. rujna u 18,08 sati došao do 33-godišnjaka koji je trčao na pokretnoj traci u jednom fitnes centru u Poreču, te ga, pred drugim prisutnim osobama, bez ikakvog povoda metalnom šipkom udario u predjelu glave, uslijed čega je pao na pod, a gdje ga dotični nastavio udarati po glavi i tijelu, te mu zatim zaprijetio da će ga ubiti, o čemu smo u više navrata izvješćivali. 

VIDEO: BRUTALNI NAPAD Šipkom pretukao muškarca u teretani u Poreču - uhićen nakon 16 dana, skrivao se u svojoj kući

Općinski sud u Pazinu je zbog svega navedenog, kao i na temelju prijedloga državnog odvjetništva, odredilo 27-godišnjaku istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela i opasnosti od bijega. 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • x00x 15.11.2020.

    kakvo sudjenje sve je crno na bijelo na videu... hvala dovidjenja na neko vrijeme.. pokusaj ubojstva

  • x00x 15.11.2020.

    treba vidjeti pozadnu odnosa.. nij esigurno jer mu trci na omiljenoj traci

  • jesusmarija 15.11.2020.

    Sve zbog jedne žene.. Ccc

Komentiraj...
Vidi sve komentare