To je to što me zanima!

Sirijac švercao migrante kod Knina, u bijegu od policije svoj auto zabio je u policijski

Osim 44-godišnjeg državljanina Sirije, u osobnom automobilu nalazilo se više stranih  državljana koji su nezakonito ušli na područje Hrvatske
Vidi originalni članak

Kninski policajci uhitili su 44-godišnjaka iz Sirije koji je u srijedu kod Knina u autu mađarskih registracija švercao migrante. Kad je uočio policajce stisnuo je gas i pokušao pobjeći u smjeru Knina. Prilikom bijega iz automobila, svoj auto je stavio u takav položaj da je udario u policijski automobil.

Osumnjičeni je pronađen i priveden u službene prostorije policijske postaje Knin radi provođenja kriminalističkog istraživanja. Osim 44-godišnjeg državljanina Sirije, u osobnom automobilu nalazilo se više stranih  državljana koji su nezakonito ušli na područje Hrvatske i prema kojima je postupano sukladno Zakonu o međunarodnoj i privremenoj zaštiti i Zakonu o strancima.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Protuzakonito ulaženje, kretanje i boravak u Republici Hrvatskoj, drugoj državi članici Europske unije ili potpisnici Šengenskog sporazuma i kaznenog djela prisila prema službenoj osobi 44-godišnjak je uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • odragovic 09.03.2024.

    Katastrofa, jedan problem rjesava se stvaranjem novog! Nadam se da je poanta naucena, treba stati na kraj ovakvim situacijama.

  • kasun.karlo 09.03.2024.

    Joj, kakva ludost! Nadam se da ce uhvatiti tog svercera i sprijeciti daljnje krijumcarenje ljudi. Hitno treba ucvrstiti nadzor na granicama kako bi se sprijecile ovakve opasne situacije.

  • Splitski cvit 08.03.2024.

    Kako je došao do Knina, čuva li itko vanjske granice EU?

Komentiraj...
Vidi sve komentare