To je to što me zanima!

Sirijska vojska napala selo kod Hame, ubili najmanje 200 ljudi

Prema riječima preživjelih Sirijaca iz sela Tremseh , sirijska vojska napala ih je paljbom iz helikoptera i tenkova, a prorežimska policija izvršavala je smaknuća
Vidi originalni članak

Sirijska vojska je u oružanom napadu na selo Tremseh u okolici Hame ubila najmanje 200 ljudi, svjedoče preživjeli seljani. Prema njihovim riječima, prenosi BBC, sirijska vojska napala ih je paljbom iz helikoptera i tenkova, a prorežimska policija izvršavala je smaknuća. 

Sirijska državna televizija pak opisuje napad kao masakr kojim su terorističke grupe željele povisiti tenzije prije početka sastanka Vijeća sigurnosti UN-a na kojemu će se raspravljati o promatračkoj misiji u Siriji. 

Od ožujka 2011. oko 16.000 ljudi ubijeno je u sirijskom ustanku protiv režima predsjednika Bashara al-Assada.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • čiri-biri 08.08.2012.

    Bitno je ne kositi se sa vijestima koje puštaju zapadni mediji, makar bilo samo žutilo, FUJ!

  • templar73 14.07.2012.

    Neznam zašto ali čini mi se da se ti masovni pokolji događaju uvijek prije sjednice UNa, može li to netko potvrditi ili opovrgnuti!?

  • Pixell 13.07.2012.

    Koja prljava propaganda,pa tko još vjeruje u ova sranja,bit će da je ovaj članak uređivala osobno Hillary Clinton.Puno sreće Sirijskoj vojsci i njihovom presjedniku Bašaru u borbi protiv Al Qaide i ostalih terorista(tkz. Sirijska oporba") koji su vjerni Američki saveznici i plaćenici.

Komentiraj...
Vidi sve komentare