To je to što me zanima!

Široki Brijeg: Na prosvjedu se okupilo 10 tisuća ljudi

Na prosvjedu su bili navijači iz Bosne, Posavine, Hercegovine i Osijeka. Među okupljenima je bio i tajnik Torcide. Prosvjednici traže poštenu istragu
Vidi originalni članak

U Širokom se Brijegu u petak na prosvjedu okupilo više od 10.000 ljudi. Prosvjed su organizirali Škripari, udruga navijača NK Široki Brijeg. Oni traže ostavke odgovornih, poštenu istragu oko ubojstva navijača NK Sarajeva Vedrana Puljića te da prestane linč protiv navijača iz Širokog kojem su, kako kažu, izloženi još od nedjelje. Načelnik općine Mirko Kraljević i predsjednik kluba Zlatan Mijo Jelić su na skupu rekli da je Široki bio žrtva huligana iz Sarajeva, a zatim su ih mediji prikazali kao divljake. Prozvali su i visoke državnike Federacije BIH jer su, kako kažu, stali na stranu huligana i rulje. Prosvjed je prošao bez incidenata, a na njemu su bili navijači raznih klubova iz Hercegovine. Na prosvjedu su bili i ljudi iz udruga iz Bosne i Posavine kao i iz Osijeka. Među okupljenima je bio i tajnik Torcide Stipe Lekić koji je za Slobodnu Dalmaciju rekao da je na prosvjed došao sam. Prosvjednici su nosili majice s natpisima 'Život za Široki' i 'Svi smo mi Oliver', aludirajući na Olivera Knezovića kojeg se sumnjiči za ubojstvo navijača Puljića.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • političkikomesar 10.10.2009.

    A zašto se vi bojite komentara. Brisanjem njih ne brišete niti moje niti mišljenje drugih. Hrvati u BiH su u drugorazrednoj ulozi. U Sarajevu je prošle godine rođeno Dvoje (2) Srpske djece. Zar Srbi nisu očišćeni iz Sarajeva. Nije bolja situacija ni sa Hrvatima. Piši briši admine.

  • whiteangel23 10.10.2009.

    eto te opet saaa....javi se kada pocmete traziti krivca za prvi metak ispaljen u covjeka ispred kuce!!!! njega niko ne trazi , zato je narod bjesan,pa cak i oni van granica....nije pravedno da se trazi za njihovog sarajliju ubica kako ti kaze,a covik lezi ranjen u bolnici zbog vasih tkz.navijaca iz sarajeva bez saznanja tko je njega ispred vlastite kuce ciljao!!!!pravednost!!!!!

  • user_38805 09.10.2009.

    @ kusurica razbije pola mercatora u mostaru izjasni se kao bosnjak plati globu i ode kuci dodje za godinu dana vece prije utakmice kaze poginucu za sarajevo i poginuo je sta ja sad trebam plakat je li ? Glup nisam ko on ja sam isao na prosvjed jer nas iz bosne blate i udaraju po nama ko da smo C igani

Komentiraj...
Vidi sve komentare