To je to što me zanima!

Siromašni će ipak dobiti nešto više novca da si obnove kuće

Ministar regionalnog razvoja Tomislav Tolušić kaže da Europska unija ograničuje sufinanciranje, ali da bi stanovnici nerazvijenih županija trebali dobiti 60 posto novca
Vidi originalni članak

Nakon što smo objavili da Fond za zaštitu okoliša planira ove godine smanjiti subvencije za energetsku obnovu kuća stanovnicima najsiromašnijih područja, iz Ministarstva zaštite okoliša Slavena Dobrovića i regionalnog razvoja Tomislava Tolušića poručili su da će ipak pokušati osigurati više novca siromašnima.

- Probat će se naći sredstva - kažu nam iz Dobrovićeva Ministarstva zaštite okoliša.

Ministar regionalnog razvoja Tomislav Tolušić kaže da Europska unija ograničuje sufinanciranje, ali da bi stanovnici nerazvijenih županija trebali dobiti 60 posto novca, a bogatijih 40 posto. Dosad su siromašnija područja imala do 80 posto pomoći.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • genocidna_koalicija 12.04.2016.

    dobit će siromašni i pošteni isto ono što su dobivali i do sad ..

  • Gost_Gost 12.04.2016.

    "Probat će se naći sredstva", kao da tražite iglu u stogu sijena ili djetelinu sa 4 lista. Dok vi utvrdite tko je taj siromašak, ima li pravo ili ne, je li mu to uopće potrebno itd, do tada će sredstva dobiti noge, ako ih pronađete.

  • pakikpokik 12.04.2016.

    obečanja.... ova vlada če dokrajčiti hrvatski radnički stalež...opstat če samo bogatuni i kriminalci povezani sa političarima... reformska vlada a obustavili su djeci isplate stipendija več treči mjesec... a pričaju da treba zaustavit odljev mladih... kad moje dijete sa 15 godina sam govori i zaključuje da če zbog Karamarka otiči u Njemačku čim završi zanat onda tu stvarno nešto ne odgovara u ovoj vladi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare