To je to što me zanima!

Sisački par trovača ubio je i umirovljenog profesora?

SERIJSKI UBOJICE: Sisački bračni par, koji je ubio Jadranku Podgoršek, sumnjiče i za ubojstvo profesora Damira Zaimovića te muškarca iz BiH
Vidi originalni članak

Policija očekuje rezultate toksikološke analize tkiva umirovljenog profesora tjelesnog odgoja Damira Zaimovića (62). On je pripadao društvu alkoholičara u kojem su bili i J. Podgoršek, supružnici Dragomir Pavlović i Gordana Laktašić te Zlatica Belčić. Okolnosti Zaimovićeve smrti podudaraju se sa smrću Podgoršekove. Pio je, naglo mu je pozilo te je preminuo. Svi su se često opijali kod Zlatice Belčić.
- Profa je puno pio, najviše rakiju koju je kupovao na tržnici. Umro je u noći 10. srpnja. Ujutro sam išla nahraniti mačke koje su uz prostoriju u kojoj je boravio u Rimskoj ulici. Ušla sam, a on je ležao na improviziranom ležaju. Mislila sam da je pijan pa ga nisam ni budila. Poslije podne nazvao me Pajo i rekao: ‘Profa je leden. Kako je živio, tako je i skončao’ - kaže Zlatica Belčić.
Prema pisanju Jutarnjeg lista, sumnja se kako su supružnici trovači ubili i muškarca iz BiH, koji se s njima često opijao.

OTROVALI JE TIJEKOM PIJANKE?
Dragomir Pavlović i Gordana Laktašić osumnjičeni su za ubojstvo Jadranke Podgoršek (46). Umrla je 17. kolovoza nakon opijanja s njima.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Kakma 02.10.2010.

    Koliko ja znam ti banditi imaju vise registriranih krivicnih dijela.Zasto su bili na slobodi?

  • piria 02.10.2010.

    Predobar čovjek i pedagog. Ponavljam, bez obzira na svoje slabosti prema \"čašici\" uživao je poštovanje svojih učenika. Užasno je saznati s kakvim monstrumima ubojicama živimo u istom gradu.

  • chelsea_fan 02.10.2010.

    zaim velik čovjek i velik profesor ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare