To je to što me zanima!

Šišljagić i HDSSB ostaju sami, ne žele ići u nikakve koalicije

Nećemo ulaziti u nikakvu trgovinu za mjesta u Vladi, rekao je Vladimir Šišljagić. Dodao je kako Hrvatsku neće iz krize izvući "bacanje kamenja i razne eskapade"
Vidi originalni članak

Na parlamentarne izbore HDSSB ide samostalno. Ni sa kime nećemo koalirati, a posebno ne sa SDP-om i Kukuriku koalicijom, odnosno HDZ-om - poručio je čelnik HDSSB-a Vladimir Šišljagić. Ni poslije izbora, dodao je, koalicije ne dolaze u obzir.

- Nećemo ulaziti u nikakvu trgovinu za ministarska mjesta, ne želimo sudjelovati u kadrovskim križaljkama kada se bude sastavljala Vlada RH – istaknuo je.

HDSSB će se u svom predizbornom programu zalagati za regionalizaciju Hrvatske u pet regija. Tražit će i uspostavu dvodomnog parlamenta u kojemu bi bio i dom regija. Zastupat će i otvorene liste na izborima, odnosno da građani zaokružuju kandidata kojega poznaju, a ne političke stranke koje kasnije "raznim inženjeringom i manipulacijama dovode premijera i ministre".

Izjavu premijerke Jadranke Kosor da je Hrvatska izašla iz krize komentirao je riječima kako se "svakakvih gluposti naslušao".

- Najsretniji bih bio da smo na nultoj poziciji pa da sad počnemo izlaziti iz krize. Ali bacanje kamenja i kojekakve eskapade što čini premijerka, ne izuzimajući ni Kukuriku koaliciju, njihove večere i zapravo saveze koji imaju svoj začetak u kojekakvim birtijama i restoranima, zaista Hrvatsku ne može izvući iz krize. Nisu dorasli ni manjim problemima – poručio je Šišljagić.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • davidenko 07.09.2011.

    -------- NESALOMLJIVI GLAVAŠ I HDSSB---------------- Lomili su kičmu Glavašu i HDSSB-u dugo,------------------- Od HDZ je to bilo suludo.--------------------- Jer Glavaša i HDSSB nije moguće uništiti,------------------- Nije ih moguće zastrašiti.----------------- Dapače, kroz borbu postaju još snažniji,------------ Za svoje protivnike fatalno opasniji.--------------- HDZ se samo prošlošću i partizanima bave,------------- Žele da zapuštene regije napose Slavonij svoju zaostalost zaborave,---------- No od praznih manipulacija se ne živi,-------------- Svaki slavonac i baranjac zna zašto se Glavašu i HDSSB-u divi.--------- Osijek i Slavonija s HDSSB su već malo podigli glavu,------------ Kroz nove izbore vide priliku pravu,----------- Učvrstiti i realizirati HDDSB-ov program razvoja,------------ Gospodarska situacija s HDSSB će sigurno biti bolja.-------- Zašto mi iz HDZ svi redom u HDSSB prelazimo?----------- Zato što SB regiju želimo bolje da pazimo.----------- Zato što želimo ovdje dostojno živjeti.------------- Zato što želimo ovdje ponosno ostarjeti.--------------- To uz HDZ forsiranje SB zaostalosti nećemo moći,------------ Zbog toga ćemo svi s HDSSB u razvoj poći.------------ Oni će SB regiju gospodarski uzdići znati,------------- Od svih nas zbog toga će podršku imati.---------------

  • davidenko 07.09.2011.

    HDSSB nije potreban nitko da bi se šlepao u pobjedu---oni su sami pobjednici--- HDSSB se dokazao svojom ljubavlju i brigom za Slavoniju i Baranju kao nitko do sada pa logično kao takvi će sigurno imati dvostruki uspjeh na izborima jer glasači će glasati ne prvenstveno za njihovu pobjedu nego prvenstveno za svoj interes koji mogu kroz HDSSB ostvariti jer su oni to praktično pokazali.

  • davidenko 07.09.2011.

    ----HDSSB-e slavonsko-baranjsku regiju žele gospodarski osamostaliti,---- Poljoprivredom se i u svijetu hvaliti.----------- Svojom žitnicom obilato haniti državu,---------------- Uvoz hrane u SB regiju bacit zaboravu.---------------- Statistički smo najzaostalija regija,-------------- To je dosad bila HDZ-ova režija.------------ S cjelokupnim SB korpusom tom će se HDSSB suprostaviti,------------- Industrijsko-poljoprivredno propadanje će zaustaviti.----------- O projektima se više neće samo pričati,----------------- Nego će se ruke zasukati.-------------- Cijelog sebe za slavonsko-baranjsku regiju dati,------------- Kako bi konačno blagostanje mogli imati.------------- Samo maksimalno zajedništvo uspjeh garantira,------------- Jasno HDZ će opet pokušati da manipulira.------------- No HDSSB-e ih je u svemu razotkrio,------------------ Od lažnih obećanja slavonski čovjek se umorio.------------- HDSSB je već u SB regiji preuzeo vodeću ulogu,-------------- Prije svega to zahvaljujemo dragom Bogu.------------- I razumnosti slavonsko-baranjskog čovjeka,--------------- Koji ne želi zaostalost dovijeka.------------ HDSSB povratak na staro neće dati,--------------- Jer će svi s njima problema imati.------------- HDSSB svom snagom za razvoj SB regije će se boriti,--------------- Od toga se nikad neće umoriti.--------------- Niko od njih slavonsko-baranjsku regiju ne može više voliti,-------------- HDSSB će nas najbolje u gospodarski razvoj voditi.--------------

Komentiraj...
Vidi sve komentare