To je to što me zanima!

Šišljagić: Milanović se nije baš oduševio našim prijedlozima

HDSSB je postavio dva uvjeta u zamjenu za podršku ustavnim promjenama. Prvi je da se u Ustav ugradi odredba o nezastarijevanju kaznenih djela državnih dužnosnika
Vidi originalni članak

HDSSB je postavio dva uvjeta u zamjenu za podršku ustavnim promjenama. Prvi je da se u Ustav ugradi odredba o nezastarijevanju kaznenih djela državnih dužnosnika koji su Hrvatskoj nanijeli velike financijske štete i ugrozili ekonomsku stabilnost države, a drugi je podjela Hrvatske na pet regija, piše T-portal. Predsjednik stranke Vladimir Šišljagić rekao je kako nije primijetio da je premijer baš oduševljen tim prijedlozima. 

Rekao je i da će kroz nekoliko dana znati jesu li njihovi prijedlozi prihvatljivi vladajućima. 

Šišljagić je dodao da je atmosfera na sastanku s Milanovićem u Banskim dvorima bila radna. Trajao je oko sat i pol vremena. 

- Ostavio sam premijeru materijale vezane za predložene promjene. S obzirom da je to bio prvi razgovor, dat ćemo vremena i klubovima zastupnika da se dogovaraju, ako se dogovor bude mogao postići - rekao je Šišljagić. 


Idi na 24sata

Komentari 24

  • J BracoPerko 16.10.2013.

    Ako oćemo Hrvatsku imati kao pravnu Državu onda se moraja sve istražit od 1945 pa do 2003 i suditi onda ćemo imati pravnu Državu i slogu Hrvatslog naroda.

  • ParlevuFranse 16.10.2013.

    Sismisu jedan gdje je novac od Zupanije koji si otudjio?

  • Ahileja 16.10.2013.

    I prema postojećem Ustavu i zakonima mogli su zatvori biti prebukirani da se kriminalu ne prilazi selektivno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare