To je to što me zanima!

V. Šišljagić: Trebaju nam dva doma, središnji i dom regija

Predsjednik HDSSB-a je predstavio izborni program stranke. Slogan će im biti: "Za Europu nacija, za Hrvatsku regija, za Slavoniju i Baranju, za spas Hrvatske!"...
Vidi originalni članak

Hrvatski demokratski savez Slavonije i Baranje, koji je svoj izborni program u petak predstavio pod naslovom "U koaliciji s narodom, za svoje!", najradikalnije će se postaviti prema instituciji "ureda bivšeg predsjednika države". Prema njihovim razmišljanjima, koje je javnosti iznio Vladimir Šišljagić, predsjednik stranke i župan Osječko-baranjske županije, "ured bivšeg predsjednika države samo dodatno zbunjuje javnost, kao u slučaju događaja u Libiji".

- Ako hoćemo da zaživi parlamentarna demokracija, za što se svi zalažemo, onda treba ukinuti ured bivšeg predsjednika države, ukinuti neposredne izbore za predsjednika, mandat predsjednika države ograničiti na jedan u trajanju od pet godina te ukinuti izvršne ovlasti predsjednika u vanjskoj, obrambenoj i sigurnosnoj politici - naglasio je Šišljagić.

Pritom se založio za dvodomni Hrvatski sabor, a Hrvatska se, pak, mora teritorijalno prestrojiti u pet regija: Slavoniju i Baranju, Sjeverozapadnu Hrvatsku, Grad Zagreb, Jugozapadnu Hrvatsku i Dalmaciju.

- Slogan HDSSB-a će biti: Za Europu nacija, za Hrvatsku regija, za Slavoniju i Baranju, za spas Hrvatske!

Idi na 24sata

Komentari 55

  • ružanprljavzao 05.11.2011.

    Ljudi prestanite pisati gluposti, Glavaš je osuđen zato što je branio Osijek od petokolonaša i ostalih plaćenika, svi dobro znamo sa čije strane, njemu je trebalo suditi za gospodarski kriminal, a ne za rat. Kad se pucalo po Osijeku i granate padale tad vam je bio dobar, a danas neki od tih koji su pucali po nama i uzvikivali Ovo je Srbija sad mirno šeću po gradu. Sramota. Ako je HDSSB toliko loš, mkako to da su u roku od 2 g. uspjeli grad izvući iz debelog minusa ko0ji je Đapić napravio sa svojim malverzacijama. Kakvi god bili draži su mi od HDZ bande, pokvarenog Ivića, ili SDP bande predvođene Borzanicom kojoj je bolje da djecu odgaja nego što se petlja tamo gdje pojma nema.

  • jebator 05.11.2011.

    A vidi slike... s lijeva na desno: lekar, kreten, kurva!!!

  • feba 05.11.2011.

    Treba svakako još jedan dom---politički zatvor za sve koji su pokrali ovaj narod u ime naroda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare