To je to što me zanima!

Sjećanje na prijatelja Prču uz Vucu i Bosutske bećare

Sada već tradicionalno, osmu godinu za redom ljubitelji dobre glazbe moći će uživati u odličnim koncertima koji će se održati na Memorijalu 'Željko Vlašić – Prčo' u naselju Strmec u gradu Sveta Nedjelja
Vidi originalni članak

Ova hvale vrijedna manifestacija nastala je kao prijateljska uspomena na Željka Vlašića koji je 2006. poginuo u teškoj prometnoj nesreći. Na ovoj manifestaciji su do sada nastupali mnogobrojni izvođači s naše scene među kojima i Ivan Zak, Opća opasnost, Begini i mnogi drugi izvođači i izvođačice.

Ove godine lista izvođača ponovno je vrlo zanimljiva, a predvode ju uvijek zanimljivi i karizmatični Siniša Vuco, te popularni,  međuostalim i jedni od najkvalitetnijih tamburaških sastava u Hrvatskoj, vinkovački Bosutski bećari. Varaždinski Prvi April, zagrebački OSDS, Mystic, Pandora, Show band Remy i mnogi drugi također će zasvirati na ovom velikom trodnevnom događanju u Strmcu Samborskom.

Ulazi na sve koncerte su besplatni, a sve posjetitelje osim same zabave očekuju i mnoga sportska događanja te bogata gastro-ugostiteljska ponuda. 


8. Memorijal 'Željko Vlašić – Prčo' održat će se u šatoru Športskog centra Lazina u Strmcu od petka, 27. svibnja, do nedjelje 29. svibnja 2016.  

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare