To je to što me zanima!

Dončić i Zmajlović podržavaju Milanovića, a ostali zasad šute

Pri dolasku na sjednicu Predsjedništva SDP-a Zlatko Komadina kazao je kako ima želju kandidirati se za čelnika stranke, no mora poštovati demokratsku proceduru
Vidi originalni članak

Sjednica Predsjedništva SDP-a počela je u 17 sati. Zlatko Komadina došao je među zadnjima. Potvrdio je kako ima želju i volju kandidirati se za čelnika stranke, no mora poštovati demokratsku proceduru.

- Od isticanja mi je važnije da se izbore za novi i bolji SDP. Ja sam pobornik toga da stranačka utakmica nije završila, mi se već bavimo unutarstranačkom utakmicom. Prema tome jedno po jedno - dva glavna odbora. Prvi analiza, drugi raspis izbora - kazao je Komadina.

Stigli su i Željko Jovanović i Mirando Mrsić , ali nisu davali izjave.

Siniša Hajdaš Dončić i Mihael Zmajlović bili su kratki.

- Zorana Milanovića - odgovorili su na pitanje koga će podržati. Rajko Ostojić na to pitanje nije htio odgovoriti.

- Vidjet ćemo kad završi izborni ciklus. On završava sastavljanjem Vlade. Naravno da imam stav. Vidimo se nakon sjednice Predsjedništva - rekao je Ostojić.

Došao je i Gordan Maras.

- Čekajte da vidimo tko će se kandidirati - rekao je.

Davor Bernardić nije se doticao unutarstranačkih, već novih parlamentarnih izbora.

- Očekujem jasan stav i taktiku SDP-a u ovom mrcvarenju građana od strane Mosta i HDZ-a oko raspodjele ministarstava. Ako je MUP najvažnija tema onda najbolje da idemo na nove izbore - rekao je Bernardić, dok je unutarstranačke teme ostavio za nakon sjednice Predsjedništva.

Idi na 24sata

Komentari 99

  • svejedobro 12.01.2016.

    Naravno da su Zmaj i Lović i Pajdaš Donkić uz Velikog vođu, on im je pomogao da se iz totalne anonimnosti uspnu u ministarske fotelje i u toranj sa pripadajućim šekretom!

  • antijugoslavencina 12.01.2016.

    **** Admin**** : Poštovani, molimo vas da isključite CAPS LOCK kao i svi drugi korisnici portala. Lp

  • Honduras 12.01.2016.

    Bahatog Milanovića može dobiti čak i Komadina dok se lijeno brčka u bazenu. Bit će zanimljivo gledati kako se SDP gubi između arogancije i lijenosti. Šteta. Da zbojimo: Bernardić protiv, Obersnel protiv, Baldasar protiv, Borsan u Briselu. Merzelica je išla u osiguranje. Jedino da se Davorko Vidović predomisli. ;-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare