To je to što me zanima!

Sjekirom napao susjeda jer je parkirao na njegovo mjesto

Zato je na zagrebačkom Županijskom sudu dobio djelomičnu uvjetnu kaznu od dvije i pol godine zatvora, ako presuda postane pravomoćna u zatvor će na minimalno pola godine
Vidi originalni članak

I. B. (63) iz Vrapča u svibnju 2015. napao je susjeda sjekirom i razderao mu majicu na prsima jer je bio iznerviran što se ovaj stalno parkira na njegovom mjestu. Na kraju je I. B. dobio batine od 20 godina mlađeg susjeda. U obrani je tvrdio da je sjekirom zamahnuo na košnice koje je mlađi muškarac imao u autu i slučajno mu zakačio majicu, piše Jutarnji.  

Zato je na zagrebačkom Županijskom sudu dobio djelomičnu uvjetnu kaznu od dvije i pol godine zatvora, ako presuda postane pravomoćna u zatvor će na minimalno pola godine, a ostatak od dvije godine uvjetovan je trogodišnjim rokom kušnje.  

Sutkinja mu je odredila relativno nisu kaznu zbog niza olakotnih okolnosti među kojima je i činjenica da je u napadu on zadobio ozljede jer ga je susjed istukao, a u obzir je uzela i njegovu visoku dob, slabo zdravstveno stanje, smanjenu ubrojivost i to što ranije nije bio osuđivan.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Belzi 08.06.2018.

    Za napad sjekirom se u civilizirani, zemljama dobije 20 godina i nema olakotnih okolnosti. Pravosudje u Hrvata dno dna

  • preziosa 08.06.2018.

    Postaviš stupić - zaključaš i ne nerviraš se :D .. najjeftinije - najbrže i najmiroljubljivije rješenje

  • mickey_zg 08.06.2018.

    Daj mi, majko, sikiricu da napravim podmornicu pa da vozam krave po plićak Moraveeee

Komentiraj...
Vidi sve komentare