To je to što me zanima!

Sjeo na plinsku bocu i prijetio s upaljačem: Sve ću dići u zrak

Na nagovor policijskih službenika muškarac je odustao od svog nauma i dozvolio im ulazak u ograđeni prostor. Muškarac je ispitan i predan pritvorskom nadzorniku
Vidi originalni članak

Nakon provedene kriminalističke obrade, međimurska je policija u srijedu u jutarnjim satima predala 61-godišnjeg muškarca pritvorskom nadzorniku zbog počinjenja kaznenog djela "dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom". 

On je, kako stoji u policijskom priopćenju, u ponedjeljak od 8.30 do 11.30 sati u Sv. Martinu na Muri, Dunajskoj ulici, u ograđenom prostoru seoskog turizma na ulazna vrata dvorišta stavio lanac s lokotom te ih potom zavario. Potom je sjeo iza zatvorenih ulaznih vrata na plinsku bocu i s upaljačem u ruci u više navrata prijetio da će sve dići u zrak. U neposrednoj blizini se u tom trenutku nalazilo nekoliko osoba.

Na nagovor policijskih službenika muškarac je odustao od svog nauma i dozvolio im ulazak u ograđeni prostor. U dvorište je ušao i policajac za protueksplozijsku zaštitu i vodič sa službenim psom za detekciju eksploziva PU varaždinske. Osim plinske boce, nisu pronađena druga eksplozivna sredstva. 

Za sada su nepoznati motivi koji su naveli muškarca na počinjenje kaznenog djela. Vjerojatno će biti priveden Istražnom sucu Županijskog suda u Varaždinu kojemu bi trebao objasniti svoj postupak. 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • rezucka 17.09.2015.

    Ima tu jako puno toga.........dok je bilo dobro je bilo...a sad bi u zrak....

  • Old Kresoje 17.09.2015.

    Tak je. Čovjek je za pravicu. Sused je dignul 1 kat na kući, pa je i on ali da njegov bude 10 cm viši. Pa šta ga onda ta inspekcija zajebava.. Pa ni sused nema dozvolu, a njega ne štentaju. Sve bum dignul u zrak-u vražju mater i pravica !

  • kiko3655 16.09.2015.

    ko ga j.. pa sto je nije upalio kad je mudonja :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare