To je to što me zanima!

Sjeverna Koreja imaginarno je razorila grad nalik New Yorku

Na YouTube-u su objavili video u kojem američki grad gori nakon raketnog napada. Video izgleda kao san mladića uz poruku da je, čini se, gnijezdo zla u plamenu
Vidi originalni članak

Sjeverna koreja na YouTube-u je objavila video koji prikazuje američki grad nalik New Yorku kako gori  nakon raketnog napada. Snimku je na YouTube postavila sjevernokorejska službena internetska stranica Uriminzokkiri koja  prenosi vijesti i propagandu s državnih medija, piše dnaindia.com.

U videu koji je snimljen da izgleda kao san mladića, taj mladić je na sjevernokorejskom svemirskom brodu koji je lansiran u orbitu na istoj raketi koju je Pjongjang uspješno lansirao u prosincu. Brod kruži oko Zemlje uz pjesmu We are the world, a kamera zumira države iznad kojih leti. Među njima je i radosna i ujedinjena Koreja. 

Nakon toga fokus se prebacuje na grad koji je prekriven američkim zastavama s neboderima koji gore ili se ruše. 

- Negdje u Sjedinjenim Državama crni oblaci dima valjaju se. Čini se da je gnijezdo zla u plamenu koji je samo izazvalo - piše u tekstu koji prelazi preko ekrana.

Na kraju videa mladić zaključuje da će se njegov san sigurno ostvariti.

- Unatoč svim pokušajima imperijalista da nas zgaze i izoliraju, nitko nikada neće moći zaustaviti narod koji korača prema konačnoj pobjedi - poručuje.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • stočar 06.02.2013.

    Americi neče trebati imaginarni napad.Več pravi.

  • Qatayam 05.02.2013.

    Ljudi ne palite se bezveze, video je očito iz neke igre jer piše da je video nedostupan jer Activision Games inc. polaže autorsko pravo na njega.

  • WOMANIZER 05.02.2013.

    O_o ...pa to sam već čitao?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare