To je to što me zanima!

'Sjevernokorejske navijačice su seksualne robinje za političare'

To su "vojske ljepotica". Žene se biraju na temelju dobrog izgleda, a onda tri mjeseca prolaze kroz "ideološki trening" kako bi se osigurala njihova odanost režim, rekla je bivša članica tima...
Vidi originalni članak

Dezerterka iz Sjeverne Koreje, Lee So-yeon (42) tvrdi kako su navijačice na Zimskim olimpijskim igrama koje su došle iz Sjeverne Koreje istovremeno seksualne robinje političarima na tulumima koji se održavaju svaki dan.

VIDEO: ZGODE IZ PYEONGCHANGA Ovo nije dobro: Navijačica Sj. Koreje pljeskala Amerikancima

- Sjevernokorejska umjetnička trupa je izvodila fantastične pjesme i plesove, ali ne samo da su umjetnici zaduženi za širenje propagande Kim Jong-una, već moraju ići na razne zabave i osigurati seksualne usluge - rekao je Lee So-yeon te dodala kako djevojke, čak i ako ne žele, moraju to raditi.

- Čim dođu se moraju skinuti gole - dodaje Lee koja svoje tvrdnje temelji na nekoliko incidenata koji su procurili u javnost prije par godina.

- To su "vojske ljepotica". Žene se biraju na temelju dobrog izgleda, a onda tri mjeseca prolaze kroz "ideološki trening" kako bi se osigurala njihova odanost režimu - rekla je za BBC bivša članica tima, Han Seo-hee.

Čak i sportaše te trenere mnogi opisuju kao "robove" Kim Jong-una, piše Independent

- U Sjevernoj Koreji su Kim Jong-un i njegov režim cijeli svijet. Svi oni, navijači i sportaši, su njegovi robovi. Režim bira ljude za koje postoje najmanje šanse da dezertiraju, kao i one koji dolaze iz odanih obitelji - tvrdi Kim Hyung-soo koji je sa svojim sinom, profesionalnim skijašem, pobjegao u Južnu Koreju 2009. godine.

 

Idi na 24sata

Komentari 68

  • živčenjak_1 28.02.2018.

    I u Hrvatskoj političari imaju sexualne robove. J..u nas svaki dan.

  • 26.02.2018.

    isto to si ja pomislim ponekad i za hrvatske novinare... kad vidiš kakvih tekstova ima siguran sam da imaju redoviti ideološki trening, a možda su neki i seksualno roblje

  • nori 🖖 26.02.2018.

    Kimova soc. i antifa napredna omladina

Komentiraj...
Vidi sve komentare