To je to što me zanima!

Skalpelom ga zarezao i prijetio mu da će ga ubiti u Dubrovniku

Oba muškarca su zatražila liječničku pomoć u dubrovačkoj bolnici gdje je utvrđeno da je 61-godišnjak dobio lakše tjelesne ozljede, a 46-godišnjak teže tjelesne ozljede
Vidi originalni članak

Dubrovačka policija prijavila je 61-godišnjaka za nanošenje teških ozljeda i prijetnju, a 46-godišnjaka za tjelesnu ozljedu nakon obračuna do kojeg je došlo zbog ranijih nesuglasica.

Oni su se prvo posvađali u srijedu popodne ispred obiteljske kuće, a potom je izbila i tučnjava. Prvo je mlađi starijeg udario glavom u nos, a potom je ovaj njemu uzvratio skalpelom. Zarezao ga je po ruci te mu prijetio da će ga ubiti. 

Oba muškarca su zatražila liječničku pomoć u dubrovačkoj bolnici gdje je utvrđeno da je 61-godišnjak dobio lakše tjelesne ozljede, a 46-godišnjak teže tjelesne ozljede zbog kojih je zadržan na daljem liječenju.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 61-godišnjak je uz kaznenu prijavu jutros doveden pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, dok će 46-godišnjak biti procesuiran nakon dovršetka liječenja.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • SexyKitty17 03.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju - - -> NU4.FUN

  • MilanMacimudan 01.02.2024.

    Je su nepalci ili filipinci?!

  • karbon 01.02.2024.

    Posljedice apartmanizacije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare