To je to što me zanima!

Skandal: Trump otkrio Rusima visoko povjerljive informacije?

Trump je navodno na sastanku Lavrovu otkrio tajne informacije vezane za ISIL. Zbog toga bi mogli biti ugroženi američki agenti koji su se ubacili među pripadnike ISIL-a
Vidi originalni članak

Američki predsjednik Donald Trump je prošli tjedan na sastanku ruskom ministru vanjskih poslova Sergeju Lavrovu i ruskom veleposlaniku Sergeju Kisljaku otkrio visoko povjerljive informacije, navode mediji. Trump je Rusima otkrio informacije o ISIL-u. Smatra se da bi taj potez Trumpa mogao ugroziti članove američke obavještajne službe koji su se ubacili među pripadnike ISIL-a, piše Washington post. Nakon ovog Trumpovog postupka visoki dužnosnici u Bijeloj kući su poduzeli sve neophodne korake kako bi se smanjila šteta. Također, kontaktirali su CIA-u i Agenciju za nacionalnu sigurnost. 

Senator iz redova Demokratske stranke Chris Murphy je rekao da je ovakav potez američkog predsjednika "vrlo zabrinjavajući trend nemarnog ponašanja aktualne administracije".

- Ako je ova priča istinita, to je još jedna cigla u zidu koja potvrđuje vrlo uznemirujuće veze Trumpa s ruskom Vladom - kazao je Murphy.

 

Idi na 24sata

Komentari 132

  • Zmar116 16.05.2017.

    Trump ima neprijatelje u tajnim službama...Spin protiv Trumpa od strane njegovih neprijatelja..čista laž...

  • Zagi_Dr 16.05.2017.

    Borba protiv terorizma je zajednička, teror prijeti Rusima isto kao i Amerima kao i EU i sve informacije bi trebale biti dostupne našim službama. Što oni u Americi, mislim na novinare, misle da Rusi nemaju svoje agente u Isilu, evo prije neki dan jednog pogubili kozojebi! Tko zna kako je otkriven, možda su saveznici imali prste u tome da pokriju svoje!

  • opussave 16.05.2017.

    Što se imamo čuditi, Putin je nekada bio špijun, Tramp se sada uči biti špijun, no dobro, umjesto da prikuplja informacije on ih daje, svaka škola nešto košta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare