To je to što me zanima!

Skandal u Italiji: Učenici su palili križ iz čiste dosade

Dječaci su sve snimili mobitelom i objavili na YouTubeu. Škola ih je nakon toga suspendirala, a roditeljima je poslala račun za nastalu štetu
Vidi originalni članak

Talijanski srednjoškolci iz Milana odlučili su prikratiti vrijeme do dolaska profesora. Pokušavali su u učionici zapaliti križ obješen na zidu. Kako im to nije polazilo za rukom počeli su razbijati po učionici, bacati stolice uz glasno navijanje. Sve su snimili mobitelom i objavili na YouTubeu. Škola ih je nakon toga suspendirala, a roditeljima je poslala račun za nastalu štetu. Ovo je samo jedan u nizu ispada učenika milanskih škola, koji prema pisanju Corriere della sera svake godine gradsku upravu koštaju 200.000 eura.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • user_33770 27.02.2009.

    i onda nek mi neko kaže da svijet ostaje na mladima.. dajte molim vas.. iako imam tek 19 god., svakim danom i sve češće čitam i slušam o svojim vršnjacima, malodobnima i nešto malo starijima od mene, kako rade svakakva s ranja.. em nasilje, em krađe, em ovakve gluposti!!! pa kud ovaj svijet ide???!!! da se to desilo kod nas, mesić i svi viši predstavnici naše države, kupili bi im i darove uz to!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare