To je to što me zanima!

Skandal uoči OI: Ubili jaguara sa ceremonije nošenja baklje

U uotrak u brazilskom gradu Manausu ubijena je ženka jaguara Juma koja je sudjelovala u ceremoniji nošenja Olimpijske baklje. Juma je pobjegla, a policija ju je upucala
Vidi originalni članak

Ženka jaguara po imenu Juma sudjelovala je u ceremoniji nošenja Olimpijske baklje u Brazilu. Pobjegla je tijekom prenošenja natrag u zoološki vrt. Pokušali su je uspavati strelicama za uspavljivanje, a kada im to nije uspjelo, ubili su je hicem iz pištolja kako ne bi naudila nekome, prenosi Telegraph.

Juma je imala sedamnaest godina i cijeli je svoj život provela u zatočeništvu. Pobjegla je nedugo nakon što je izložena na ceremoniji Olimpijske baklje za OI u Brazilu koje počinju 5. kolovoza, zajedno s još jednim jaguarom.

- Ubili smo je radi sigurnosti. Nažalost, ovo se sve dogodilo na dan prolaska baklje. Životinje su sudjelovale u ceremoniji jer je baklja prolazila kroz zoološki vrt. Ovo je jako tužan događaj - rekao je pukovnik Luiz Gustavo Evelyn, čija je vojna jedinica stacionirana na tom području.

Vojska je otvorila istragu u vezi ovog incidenta.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • danci789 22.06.2016.

    jos jedan dokaz da su ljudi budale . da naiđu neki vanzemaljci pa da nas sve potuku kako spada i izbrisu ljude sa lica zemlje ..

  • Big_Daddy 👊😎 22.06.2016.

    Jadna životinja platila glavom ni kriva ni dužna zbog ljudske gluposti.

  • vana 3 22.06.2016.

    Što im neće pasti na pamet, svašta. Jadna životinja!

Komentiraj...
Vidi sve komentare