To je to što me zanima!

Skandalozno: Nagradu 'Hitler' dat će zaštitnicima životinja!?

Talijanski savez uzgajivača životinja tvrdi da su im zaštitnici prava životinja oštetili sjedište. Izjednačili su ih s Hitlerom 'koji je štitio životinje, ali je ugrožavao ljude'
Vidi originalni članak

Talijanski savez uzgajivača i trgovaca životinjama FederFauna šokirao je javnost nakon što je objavio da će 24. studenog u Bologni dodijeliti nagradu koju su nazvali "Nagrada Hitler". Nagradu će dodijeliti zaštitnicima prava životinja. Objašnjavaju da su im zaštitnici prava životinja oštetili sjedište te su ih odlučili izjednačiti s Hitlerom koji je "štitio životinje, ali je ugrožavao ljude".

- Hitler je bio vegetarijanac zbog svoje ljubavi prema životinjama, ali je na smrt osudio muškarce, žene i djecu, ne samo Židove već i Rome, homoseksualce i druge koji nisu podržavali njegovu ideologiju i režim - navode iz FederFaune, piše Daily Mail. 

Dodjela na udaru kritika: Širi se trend netolerancije i mržnje

Dodjela nagrade naišla je na brojne kritike. Mnogi se boje da će ona prikazati nacističkog zločinca u pozitivnom svjetlu. Kritičari smatraju i da nagrada pokazuje "trend" netolerancije i mržnje koji se šire ne samo Italijom nego cijelom Europom. Upozoravaju i kako bi ovakva nagrada  relativizira holokaust i umanjuje patnju ljudi koji su trpjeli za vrijeme nacističkog režima. 

Idi na 24sata

Komentari 42

  • macko20 16.11.2013.

    Odmah se javljaju gospoda koja nejedu meso*covjece dajte i vi nekakvu paradu napravite po uzoru na vase prijatelje cudne orijentacije.

  • Mr Hate 15.11.2013.

    Pa ak je fakat tak svaka čast liku kaj je okrenuo pilu i stao na kraj ljudskoj dominaciji nad jadnim životinjama dobrim zakonima zazaštitu životinja!

  • devilll 14.11.2013.

    ha ha ha ..........aah ovo je za rubriku vicevi... i svi nam stalno govore ...ma ajde dajte zaboravite prošlost, zaboravite domovinski rat, ljubite srbe, zivite u miru, pa onda kaj se svi zapjene na spomen Adolfa??

Komentiraj...
Vidi sve komentare