To je to što me zanima!

Škare Ožbolt tvrdi: Još 2005. god. se trgovalo optužnicama

Škare Ožbolt je rekla da je Rasim Ljajić tražio transfer Srba iz Lepoglave u Srbiju, a zauzvrat joj nudio sadržaj kutija JNA u kojima ima i dokumenata o V. Šeksu
Vidi originalni članak

Pokušaja političke trgovine s optužnicama bilo je još 2005. godine, rekla je Vesna Škare Ožbolt u petak u Dnevniku 3. Objasnila je kako joj je to iz srbijanskog izaslanstva ponudio Rasim Ljajić. Rekao joj je kako traži transfer u Srbiju nekoliko zatvorenika srpske nacionalnosti koji su se nalazili u Lepoglavi. Zauzvrat joj je nudio sadržaj kutija JNA među kojima, kako je rekao, ima i dokumenata o Vladimiru Šeksu. Škare Ožbolt je to odbila jer je smatrala da se radi o nevažnoj dokumentaciji. Ljajiću je rekla i kako, ako misli da je to ozbiljna stvar, neka o svemu obavijesti glavnog hrvatskog državnog odvjetnika. Nakon toga je sve stalo, kaže Škare Ožbolt. 

O tome je tada obavijestila Šeksa kao i ondašnjeg premijera Ivu Sanadera. Šeks je, kaže samo odmahnuo rukom i rekao kako 'ne dolazi u obzir', a slično je reagirao i Sanader. 

DC i HDZ još razgovaraju

Vesna Škare Ožbolt je na pitanje da li cijeli DC ulazi u HDZ rekla kako DC ima sporazum o suradnji s HDZ-om još od prošle godine. Dodala je i kako još razgovaraju te kako dosad ništa nije dogovoreno.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • timica2 24.09.2011.

    Vesna,uvijek ima napad zakašnjelih reakcija,tvoje geslo je biti heroj nakon bitke.!

  • panika135 24.09.2011.

    sto to nisi 2005. rekla ????????????????????????

  • xxx1 24.09.2011.

    što sad ova oce!?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare