To je to što me zanima!

Škegrina tvrtka HANFA-u je optužila za osobni obračun

HANFA je podsjetimo, spomenutoj Škeginoj tvrtki na godinu dana oduzela pravo na rad. U tvrtki kažu i kako je rješenje po sadržaju obrazloženja 'najobičniji pamflet'
Vidi originalni članak

Rješenje HANFA-e je motivirano isključivo pokušajem osobnog obračuna i progona članova Uprave Quaestus Investa, posebno jednog, tvrde u Quaestus Invest, tvrtki Borislava Škegre, piše Tportal. HANFA je podsjetimo, spomenutoj Škegrinoj tvrtki 29. rujna na godinu dana oduzela pravo na rad. U Quaestus Investu kažu i kako je rješenje po sadržaju obrazloženja 'najobičniji pamflet, u suprotnosti s činjenicama i stvarnim stanjem fonda, nezakonito, nepravedno, tendenciozno i zlonamjerno'. 

Cijeli članak pročitajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • mapa 03.10.2011.

    Škegro i njegovi su nam uništili sve kompanije kaj vrijede za svoje osobne interese, boli njih briga za obične ljude dal če raditi i zaraditi za svoj kruh, oni samo gledaju da firmu unište, zemljište prodaju izgrade hotele i to je to, nema više proizvodnje samo uslužne djelatnosti (konobari,sobarice čuvari ulaznih vrata itd.)

  • sunturist 03.10.2011.

    ...PDV 22%...koliko je njemu išlo ?...

  • mirjana2902 03.10.2011.

    trebao bi njega malo uskok izrešetati, pa bi bio njemu najobičniji pamflet, može ga biti stid od te njegove hebene privatizacije se i doveo narod na rub glada i propasti i njega u zatvor ako se ne pridržava zakona, odmaaaah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare