To je to što me zanima!

Škegro će uz pomoć banaka preuzeti Brodotrogir i 3. maj

Budući da moraju dati čvrsta jamstva za 160 mil. eura ulaganja trebat će im pomoć banaka, i to isključivo komercijalnih, ako žele da plan prođe kod Europske komisije
Vidi originalni članak

Investicijski fondovi predvođeni Quaestusom Borislava Škegre do kraja ovog mjeseca predložit će Vladi model prema kojemu bi preuzeli vlasništvo nad brodogradilištima Brodotrogir i 3. maj. Ipak, model se može kretati isključivo u okvirima ispregovaranim s Europskom komisijom, javlja Jutarnji list..

Budući da je riječ o programu restrukturiranja koji mora dokazati da će za najviše pet godina ta brodogradilišta prestati stvarati gubitke te dati čvrsta jamstva za 160 milijuna eura ulaganja fondovima će za taj pothvat trebati pomoć banaka. I to bi trebale biti komercijalne banke jer će privatizacija  kod europske komisije proći samo ako država više neće imati znatniji udio u brodogradilištima.

>>> Cijeli članak pročitajte u Jutarnjem listu.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • biberrr 05.05.2012.

    Opet kradezeovci u akciji???

  • filister 04.05.2012.

    dokle će se vršiti saniranja brodogradilišta, koje ne može 20'tak godina poslovati pozitivno zbog vampira koji ga vode? Dokle će se ti jadni ljudi muljati i dokle će se manipulirati njihovim osjećajima? Kako uopće parirati modernim brodogradilištima, koja su brža, jeftinija i kvalitetnija? Dva desetljeća ulažete novce u nešto što pušta na sve strane, a pri tome se pojedinci strašno bogate!

  • kiki1984_1 04.05.2012.

    ŠKEGRO,ahahahahahha,pa taj nas je uništio još devedesetih..sad će tek biti ona "odosmo svi u pi*ku lepe materine" :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare