To je to što me zanima!

Škegro: Neka me istraže CIA, DORH, USKOK i KGB ako žele

Škegro i Matić iz uprave Questusa su na konferenciji za medije rekli da je od 128 tvrdnji, koje su objavljene uz članak Nacionala o istrazi DORH-a, samo njih 13
Vidi originalni članak

Borislav Škegro je pozvao DORH, USKOK, CIA-u i KGB da istraži Questus jer na medijska blaćenja više nema komentara. Danas.hr javlja kako je Škegro najavio i brojne tužbe. Borislav Škegro i Tomislav Matić iz uprave Questus Investa su na konferenciji za medije rekli kako je od 128 tvrdnji, koje su objavljene uz članak Nacionala o tome da ih DORH istražuje, točno samo 13 tvrdnji. Kaže kako su ostale tvrdnje klevete i laži.

Obrušili su se na člana NO-a Questusa, Marijana Hanžekovića te na Željka Marića, za kojeg tvrde kako je neimenovani izvor članaka. Odlučili su tužiti Hanžekovića, Marića te tjednik Nacional.

Škegro je za poslovanje Questusa optužio HANFA-u, koja je tvrtki oduzela licencu za rad. Smatra kako je to bila potpuno neutemeljena odluka. 

>>> Više pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Žec 09.02.2012.

    Škegro poštenjaćino jedna velika ! Još te i sad vidim a vjerujem i mnogi drugi dok si izlazio zadnji iz one sale gdije ste imali neki domijenak pa si sa stola uzeo bocu viskija stavio pod sakov i izašao . I mi se možemo nadati da će nas takvi ljudi izvest iz krize. Sram te bilo :tebe i tebi slićni gnjide jedne !

  • nema me 09.02.2012.

    Nemoze njemu i PASALICU nitko nista na vrijeme se povukli i natrpali novaca zna on kako ti ide.

  • dahhmal 09.02.2012.

    Još imaš hrabrosti u javnosti se pokazivat ukro si nam lovu da saniraš banke onda si ih poklonio strancima,izdo si povjerenje hrvata

Komentiraj...
Vidi sve komentare