To je to što me zanima!

Skidao kvake s vrata po Rijeci i onda ih prodavao kao sirovinu

Spomenuti se sumnjiči da je između 9.. i 11. studenoga na području Podmurvica, Podvežice i Krimeje u Rijeci  demontirao i s ulaznih vrata zgrada i stanova otuđio kvake s rozetama...
Vidi originalni članak

Policajci III. policijske postaje Rijeka, u suradnji s policijskim službenicima II. policijske postaje Rijeka, proveli su kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo iz domene imovinskog kriminaliteta.

Spomenuti se sumnjiči da je između 9.. i 11. studenoga na području Podmurvica, Podvežice i Krimeje u Rijeci  demontirao i s ulaznih vrata zgrada i stanova otuđio kvake s pripadajućim rozetama. Otuđene predmete, većinom od mesinga, potom je prodao kao sekundarnu sirovinu. Prema dosad utvrđenom, vlasnici stanova  i zgrada sveukupno su oštećeni za najmanje 2.600 kuna.

Osumnjičeni 22-godišnjak je kazneno prijavljen za produljeno kazneno djelo krađe i predan pritvorskom nadzorniku.

Kriminalističko istraživanje se nastavlja te PU primorsko goranska poziva građane kojima su otuđeni navedeni predmeti, a to do sada nisu prijavili, da se jave u III. policijsku postaju Rijeka, Gundulićeva 7, tel. 051/439-610 i 439-639.
 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • plutarh 04.12.2017.

    jel majstor s Pehlina ?

  • mrvoni 30.11.2017.

    Hrvatski drzavlanin. Mos mislit. Plemsko go.....no

  • Deleted user 29.11.2017.

    A da nije obijao brave a ovo mu je usputni posa ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare