To je to što me zanima!

Skinsi najavili još krvi te se pohvalili "pothvatima"

Branimir H. (17) se u subotu vraćao s proslave rođendana. Na Dubravkinu putu pretukla ga je skupina skinsa. Krvavog su ga ostavili i pobjegli...
Vidi originalni članak

Policiji svaka čast! Brzo su uhitili napadače, ali sudstvo će ih pustiti prije nego li se moj sin oporavi, priča Renata H., majka pretučenog Branimira H. (17). Mladić se u subotu navečer vraćao s rođendanske proslave. Na zagrebačkom Dubravkinu putu brutalno ga je pretukla skupina skinheadsa. Mislili su da je metalac. Krvavog su ga ostavili i pobjegli.
- Pristojan je i miran dečko. Ima dužu kosu i nosi crnu odjeću, ali nije nikakav metalac - tvrdi Branimirova majka. Policija je napadače brzo uhitila u kafiću u Tkalčićevoj. Branimira su pretukla dva 17-godišnjaka. Punoljetni M. K. (20) sve je gledao i nije pomogao pretučenom mladiću. Sva trojica su u Istražnom centru Županijskog suda u Zagrebu. Nesretni Branimir zadobio je potres mozga i slomljen mu je nos. Na sreću, oporavlja se.
- Sada je već bolje nego ja. Drugi pretučeni mladić, Stjepan, u težem je stanju, ali stabilno - rekao nam je dežurni liječnik u Klaićevoj bolnici. Stjepana U. (17) pretukli su prije dva tjedna u Vukovarskoj ulici. Njegovi su napadači prijetili jednom od svjedoka.
Skinheadsi su u posljednja dva mjeseca pretukli još dva mladića, Roma (17) i repera (15). No, tu, najavljuju, nije kraj. Nove napade na zagrebačkim ulicama planiraju na internetskim forumima zatvorenog tipa, piše Jutarnji list. Ulaz je moguć samo na preporuku drugog skinsa. Zagreb žele očistiti od “smeća, cigana, pedera, punkera i Srba”.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Terry15 24.02.2009.

    joj baš bi volio da me napadnete imam pljucu u đepu pa ko voli nek izvoli rado Vas čekam..pusa

  • marin32 23.02.2009.

    uh šta bi im tata radio...nije za javnost.

  • marin32 23.02.2009.

    martinmg42...ti si kretenčina...jadan si kao i oni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare