To je to što me zanima!

Skinuo dioptriju -26 i sada konačno vozi automobil

Zvonka Martinića čitav je život sputavao vid. Sada kada je skinuo dioptriju, ispunjava si želje, a jedna od njih je bila i vozačka dozvola.
Vidi originalni članak

U listopadu sam upisao vozačku školu i nadam se da ću do Božića imati dozvolu, kaže Zvonko Martinić (44) iz Grabovca kraj Osijeka, koji je 40 godina imao dioptriju -26 na lijevom te -16 na desnom oku.
Prije pet godina u poliklinici dr. Damira Baića u Zagrebu operacijom je korigirao vid i sada vidi svih 10 redova na desno i tri reda na lijevo oko. Budući da odmalena želi voziti, napokon mu se ispunila želja.
- Na dan kada dobijem vozačku,  napunit ću rezervoar do vrha i neću se vratiti dok ne potrošim sve - oduševljeno najavljuje.
Zbog dioptrije Martiniću se nije ispunila želja da postane radiotelevizijski mehaničar, niti je mogao igrati košarku. No uz veliki trud uspio je završiti metalsku školu.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • bbatinov 19.11.2007.

    zelenožuti u pravu si. Pa super da se čovijek riješio svog hendikepa i da mu se želja ostvarila.Samo neka bude oprezan vozač neka ga ne ponese adrenalin kao neke pa mu radost vožnje kratko potraje. Sretno

  • zelenožuti 19.11.2007.

    ovdje bi trebalo nešto napisat o toj vozačkoj dozvoli

  • bbatinov 19.11.2007.

    pa na jedno pitanje u komentarima koje je bilo upućeno tebi ana, prizemlje mi je odgovorilo s naznakom da je vojnik, a ako već hoćeš saznat malo više o nekome paziš šta ljudi pišu pa tako možeš saznat dosta o njima naravno ako nisu pataloški lašci

Komentiraj...
Vidi sve komentare