To je to što me zanima!

Skinuo se u gaćice i puzao po zalađenom jezeru da spasi psa

Pas je završio u ledenom jezeru. Njegov vlasnik ga je krenuo spasiti bez obzira na hladnoću. Isprva se kretao poput tuljana, a onda puzao. Led je odjednom popustio
Vidi originalni članak

Spasilačke službe u Essexu nazvale su 'glupim' potez muškarca koje je išao spašavati svog psa. On se skinuo sve do gaćica, kleknuo i krenuo puzati po zaleđenom jezeru kako bi došao do ljubimca koji se pokušavao kroz smrznutu vodu probiti do čvrste podloge. Iako se muškarac polako micao, centimetar po centimetar led je ipak popustio pod njim i muškarac je završio u vodi osam metara ispred obale. 

Unatoč svemu uspio je psića izvući na sigurno, a njegovo spašavanje fotografirao je čitatelj lista The Sun. Mnogi prolaznici koji su svjedočili spašavanju kažu kako su bili iznenađeni postupkom muškarca i nisu vjerovali da će uistinu otići na led. 

- Muškarac je isprva ležao na ledu, poput tuljana. Očito je htio rasporediti težinu po ledu, no kasnije se pridigao i počeo puzati. Led je puknuo pod njim, no unatoč tome on se pobrinuo da psa stavi na čvrstu podlogu - rekao je jedan od svjedoka.

Idi na 24sata

Komentari 101

  • DamirBiščanić 15.02.2012.

    Ma bravo !! I za psa i njegovog vlasnika..

  • nada m 15.02.2012.

    Iexy11 djeca su ta koja su tvoja odgovornost a ne psi.Pas je ljubimac i razumijem tvoju ljubav prema psu. Ali koliko novih ljubimaca covijek nabavi kroz zivot kad ovi uginu mozda ti je to okrutno ali je tako. Glupa mi je uopce ta usporedba pasa sa djecom.Nemoj misliti da su ljudi sa djecom neosjetljivi na tudju patnju i da nebi pomogli bi covjeku i tudjem djetetu ali psu.? I daj zamisli situaciju da tip ima dijete od recimo 4 god. ili mozda jos koje i utopi se ,sta sa djetetom, u dom za nezbrinutu djecu.Ali dok nebudedes majka nes to shvatit tako da..............

  • doshen 15.02.2012.

    ..isto bi i ja uradio za svog ljubimca...ma nije ljubimac on mi je najbolji prijatelj..

Komentiraj...
Vidi sve komentare