To je to što me zanima!

Škola se oprostila od učenika koji je stradao u sudaru kod Novske: 'Ponosili smo se njime'

Tehnička Škola Požega oprostila se objavom od učenika Filipa Pezića koji je poginuo u željezničkoj nesreći koja se dogodila prošlog petka u blizini Novske
Vidi originalni članak

Tužnog srca javljamo da je naš učenik Filip Pezić, učenik 3. e razrednog odijela tragično preminuo 9.9.2022. u 18. godini života. Filip je bio izvrstan učenik, genijalac, praktičar. Učenik s kojim smo se ponosili kroz mnoga natjecanja. Bila je čast poznavati Filipa. U našim je životima ostavio neizbrisiv trag. Po dobru te pamtimo, s ljubavlju i poštovanjem spominjemo, napisali su u objavi iz Tehničke škole Požega. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Oni su se ovom objavom oprostili od svog učenika Filipa Pezića koji je poginuo u željezničkoj nesreći koja se dogodila prošlog petka u blizini Novske.

Iz škole su objavili da će organizirati prijevoz za sve učenike i profesore koji žele prisustvovati njegovom pogrebu u srijedu.

POTRESNO SVJEDOČANSTVO Obitelj poginulog tinejdžera: 'Naš Filip javio se iz vlaka i rekao da dolazi. Čekali smo ga'

Podsjetimo, u teškom sudaru teretnog i putničkog vlaka u petak navečer poginuli su  kondukter, strojovođa, te maloljetni sin drugog konduktera. 

U nesreći je ozlijeđeno još 12 ljudi, a šestero je na liječenju u novogradiškoj bolnici. Među njima, jedan je hrvatski državljanin te peteročlana obitelj iz Irana.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Selo_malo 13.09.2022.

    Jezivo

  • quetzlacoatl 13.09.2022.

    opasna drzava za normalne gradane,jako opasna

  • 12.09.2022.

    Sućut obitelji.....a Filipu mir i spokoj na nekom boljem mjestu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare