To je to što me zanima!

Školarce preko rijeke nose u vrećama da se ne bi smočili

Opasno putovanje preko rijeke snimila je učiteljica Tong Thi Minh koja predaje u seoskoj maloj školi provincije Dien Bien, nedaleko Hanoija na sjeveru Vijetnama
Vidi originalni članak

Na internetu se pojavila nevjerojatna snimka muškarca koji djecu stavlja u plastične vreće i prenosi ih preko nabujale rijeke kako se ne bi smočili na putu do škole. 

Muškarac pažljivo smješta djecu, jedno po jedno, u plastičnu vreću, vreće prima rukom i ulazi u blatnjavu bujicu. Uspješno prelazi rijeku i djevojčicu pušta iz vreće, a zatim se vraća na drugu obalu po dječaka. 

Opasno putovanje preko rijeke snimila je mobitelom učiteljica Tong Thi Minh koja predaje u seoskoj maloj školi provincije Dien Bien, nedaleko Hanoija na sjeveru Vijetnama. Obližnji most je tada zbog poplave bio zatvoren. 

- To je normalno i jedini način da prijeđemo - rekla je i dodala kako djecu na nastavu na isti način dostavljaju mnogi roditelji kako im se na putu do škole ne bi smočile školske uniforme, piše Telegraph.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • FilipKramarić 28.03.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • ella1234xD 25.03.2014.

    ima gore od goreg ..zaboravlja se na djecu koja nisu vidjela škole niti će je vidjeti ...kad vidim ovakve slike mi u hrvatskoj nemamo ni na šta da se žalimo ..jedino na bezobrazluk političara koji se širi ko neizlječiva zarazna bolest pa i na narod..pustite ove kadrove svojoj djeci ja jesam.

  • FomaFoma 24.03.2014.

    I onda se cudimo kad ih policija nade kao azilante, kako se sakrivaju u sasiju kamijona, uskacu u razne vagone, idu na sve zivot ili smrt, pa taj narod je na svasta spreman samo da dode do svijezeg kruha i toplije odjece.

Komentiraj...
Vidi sve komentare