To je to što me zanima!

Školi u Gradačcu poslali dojavu o bombi, uprava vidjela e-mail tek dan kasnije pa se evakuirali

Zaposlenici Mješovite srednje škole Hasan Kikić sa zakašnjenjem su pročitali e-mail upozorenja. On je još jučer upućen na njihovu adresu...
Vidi originalni članak

Učenici i zaposlenici Srednje škole Hasan Kikić u Gradačcu (BiH) jutros su evakuirani iz objekta zbog dojave o postavljenoj eksplozivnoj napravi. Kako saznaje Klix.ba, upozorenje je stiglo jučer, ali je elektronska pošta tek jutros pročitana.

Glasnogovornica Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona (MUPTK) Amra Kapidžić za Klix.ba je potvrdila da su njihovi službenici jutros dobili prijavu zaposlenika škole o prijemu e-maila sa sadržajem upozorenja u postavljenoj eksplozivnoj napravi u Mješovitoj srednjoj školi Hasan Kikić u Gradačcu.

Prema riječima Kapidžić, policijske ekipe su upućene na teren te su pregledavali školu, a učenici i zaposlenici su evakuirani iz objekta.

Prema informacijama do kojih je došao Klix.ba, zaposlenici Mješovite srednje škole Hasan Kikić sa zakašnjenjem su pročitali e-mail upozorenja. On je još jučer upućen na njihovu adresu.

Inače, od početka tjedna ovo je druga dojava o navodno postavljenoj eksplozivnoj napravi u srednjoj školi u Tuzlanskom kantonu.

 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • ludaluda 08.06.2022.

    ahahahhahaha

  • 08.06.2022.

    Kažu da redovno čitaju mailove🤣🤣

  • Zoran 59T 08.06.2022.

    Dobro da znaju upaliti PC

Komentiraj...
Vidi sve komentare