To je to što me zanima!

Skoro ga Citroen udario u glavu dok je pecao na rijeci

Josip Genić išao je pecati na kanal Bosuta. Od nikud, ogromnom brzinom dolazio je šljunčarom u oblaku prašine u 'Polu', Josip Knežević (19)
Vidi originalni članak

Umjesto lagodnog opuštanja uz omiljeno ribarenje na jednom od kanala Bosuta pored Vinkovaca, Josip Genić iz Vukovara će ovogodišnji Praznik rada upamtiti kao dan kad je samo pukom srećom ostao živ. Naime, Josip je na svoje omiljeno mjesto za pecanje došao svojim „Citroenom C-3". Uzeo je ribički pribor i prošetao nekoliko metara. Zamahnuo je štapom i počeo čekati prvi ulov. Međutim, spokoj pecanja uskoro je prerastao u noćnu moru. Iz daljine se približavala velika buka. Ogromnom brzinom, očevici kažu i većom od 100 kilometara na sat, približavao se šljunčarom u oblaku prašine u „VW Polu" mlađahni Josip Knežević (19) iz Vinkovaca. S njim u autu bili su još trojica njegovih prijatelja. Kad su došli blizu mjesta na kojem je Josip Genić pecao, Josip Knežević je izgubio kontrolu nad „Polom" i svom silinom se zabio u Genićev parkirani „C-3". Sudar je bio toliko silovit da je Genićev „C-3" lakoćom odbačen u pet metara dubok kanal. A auto je Geniću doslovno metar daleko proletio pored glave. Josip Knežević i prijatelji su prošli samo s ogrebotinama u smrskanom „Polu". Pripadnici specijalne policijske postrojbe iz Osijeka počeli su s izvlačenjem Genićeva auta četiri sata kasnije, nešto nakon 18 sati.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • madafakafromkroejša 02.05.2008.

    ko ga j...nek ga ubije stari i prijatelj kaj mu je posudil auto drugi puta ce pametnije...il ne!

  • 007jaran 02.05.2008.

    Ja sam vidio taj sudar. Decko je bio sam u autu a ne s jos troicom prijatelja. vozio je brzinom cca od 90-100km/h. To je strasno izgledalo.Decko cim je izaso iz pola poceo vikat tata ce me ubit.E da, polo uopce nije bio njegov nego ga je posudio od prijatelja. Kosta ce ga foliranje pred drustvom.

  • Ćofi 01.05.2008.

    Po šljunku stotku...još da je đipac...

Komentiraj...
Vidi sve komentare